`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Maxxis

Maxxis High Roller II 3CG/DH 60 TPI Rigid

  • Maxxis High Roller II 3CG/DH 60 TPI Rigid
  • Maxxis High Roller II 3CG/DH 60 TPI Rigid

Maxxis High Roller II 3CG/DH 60 TPI Rigid

Produktbeskrivelse Maxxis High Roller II 3CG/DH 60 TPI Rigid

Et åbent og aggressivt dækmønster giver High Roller II fremragende penetration jord og mudder-clearing evne. En firkantet profil giver en solid, ensartet følelse over knapperne.


Modificerede drejeknapper på skulderen og center forbedre bremseevne og trækkraft på hårde overflader. Et fremragende valg til tekniske, freeride terræn.Features:


- M325P


- Åbent mønsterdesign


- Forbedret bremsning og trækkraft


- 3C Maxx Terra tilgængeligTeknologi:


En intermedials sammensatte konfiguration, der anvendes i udvalgte bjerg dæk. 3C Maxx Terra er blødere og giver mere trækkraft end 3C Maxx Speed, endnu

giver bedre SLIDBANESLITAGE og mindre rullemodstand end Max * Grip.


Slangeløse dæk giver rytteren med mange fordele: evnen til at køre lavere lufttryk, hvilket forbedrer trækkraften, lavere rullemodstand sammenlignet med en glidecreme-typen trætte og mindre chance for flatting da der ikke er rør.


Maxxis Tubeless Ready (TR) dæk giver fordelene ved en UST slangeløst dæk uden vægt straf. De firkantede perle profil ofourTR dæk er designet til at arbejde med den brede vifte af slangeløse fælge til rådighed på markedet i dag.


Vores TR dæk bruge en speciel konstruktion, som tillader brug af flydende fugemasse for at gøre dem lufttætte og at hjælpe med at forhindre punkteringer. Hvis det er nødvendigt, kan Maxxis TR dæk også bruges med en innertube.


Køb din favorit Hjul og dæk model og nyd cykel. Der er 30 dages returret, hvis du ikke er tilfreds med dit køb af Maxxis High Roller II 3CG/DH 60 TPI Rigid. Hvis du er i tvivl om du skal købe dine Maxxis High Roller II 3CG/DH 60 TPI Rigid, kan du kontakte vores professionelle team cykel via telefon eller e-mail.

Funktioner Maxxis High Roller II 3CG/DH 60 TPI Rigid

Hjuldiameter
Form for dæk
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Store

-

Godt greb og super kvalitet

Dæksler

-

Hej, jeg har en maxxis Holy Roller 26x2.4. Ville det være den samme størrelse? Jeg tvivler på den del, der siger, at 60a / 50a / 42a kunne du specificere?

vore eksperters svar

Hej, det er Maxxis High Roller 26x2.4 modellen.
Hilsen.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk