`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Maxxis

Maxxis Minion DHR II EXO/TR 60 TPI Foldable

  • Maxxis Minion DHR II EXO/TR 60 TPI Foldable
  • Maxxis Minion DHR II EXO/TR 60 TPI Foldable

Maxxis Minion DHR II EXO/TR 60 TPI Foldable

Produktbeskrivelse Maxxis Minion DHR II EXO/TR 60 TPI Foldable

Den Minion DHR II er en komplet redesign. Acceleration, sving og bremsning er alle blevet forbedret. De skulder drejeknapper blev lånt fra den legendariske Minion DHF og derefter styrket til at håndtere pligt som en bageste dæk. Centret slidbanen har været stærkt ramped og siped at rulle hurtigt og spore lige under bremsning. Parre DHR II med Minion DHF for den ultimative aggressiv ridning combo!

Funktioner:

M327

Redesignet, bredere skulder knapper til bedre sving

Padle lignende center drejeknapper til forbedret bremsning

Ramped og siped slidbane til at rulle hurtigt og spore lige under bremsning

Specifikationer:

Vægt: 855 Gr.


Find Maxxis Minion DHR II EXO/TR 60 TPI Foldable på lager og til den absolut bedste pris. Besøg bikeinn, din online butik, med cykel udstyr. Masser af gode tilbud, direkte til dig. Med sikker betaling og mulighed for at følge din pakke. Bestil dine Maxxis Minion DHR II EXO/TR 60 TPI Foldable her! Så du kan få det meste ud af din træning eller anden sport.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (13)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Så langt så godt

-

Købte disse dæk for et par måneder siden. Det tog en måned at komme til mig i Californien under en pandemi. Ingen problemer med forsendelse. Dæk er maxis. Hvad er der at sige, men et meget godt produkt. Jeg har prøvet andre mærker som kontinentale til mountainbiking, og Maxis får dem til at ligne junk. Var ikke sikker på, at Bikeinn var i udlandet, men jeg er tilfreds med oplevelsen og fik dæk til en lavere pris end andre steder på det tidspunkt

Fremragende produkt

-

Ekstraordinært baghjul, der er velegnet til alle typer terræn med mudder privilegium, kombineret med front DHF er det en bombe.

Fremragende greb

-

Et af de bedste baghjul, jeg nogensinde har prøvet.

Fremragende mtb-dæk

-

Tilfreds med produktet. Høje låse! 60 tpi Tr! Holdbar og modstandsdygtig

Fremragende maxxis dæk

-

Exclente Dæk. Blød og holdbar. Høje låse. 60 tpi. TR

Bona qualitat i preu

-

Tilfreds med runden, og du får serveret købet.

Maxxis bedste dæk

-

Holder godt til alle afrundingsdæk til MTB. Kan ikke finde nogen fejl, da jeg elsker det så meget.

Maxxis minions er de bedste!

-

29 X 2.6 Maxxis Minion DHR er det dæk, der skal bruges til den motorcyklist, der ønsker det bedste tilgængelige dæk. Ton af trækkraft, cushy og stærk og slides ikke på en måned. Hvis du ser på, hvilke dæk der kommer på de fleste nye cykler, er det dem med god grund.

Ok

-

Nå, rettidig levering på trods af det vanskelige øjeblik. Blødt dæk, monteret på et øjeblik. Nu skal jeg prøve det, forhåbentlig snart ...

Flot

-

Med denne indeslutning kunne jeg ikke bevise det, men de ser godt ud.

Det bedste til trail / enduro

-

Jeg gentager dæk, fordi det forekommer mig det bedste til trail / enduro, meget godt greb og holdbarhed. Det fungerer godt både foran og bag, selvom det er specifikt for baghjulet.

Godt greb

-

Jeg har været med dette dæk i et par år, og det virker perfekt til enduro, godt greb på alle terræn

Perfekt enduro dæk

-

Jeg bestilte det for anden gang. Testet Flere andre dæk fra alle de forskellige mærker, ingen af ​​de andre, hvad bedre så er dette en for alle over betingelser. Fungerer perfekt i våde og tørre forhold. Måske rullende på flad bred grusvej eller asfalt er ikke det styrke, men det er ikke hvad jeg købte det for.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk