`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Maxxis

Maxxis Pace Aramidic Lining 27.5 X 2.10

  • Maxxis Pace Aramidic Lining 27.5 X 2.10
  • Maxxis Pace Aramidic Lining 27.5 X 2.10

Maxxis Pace Aramidic Lining 27.5 X 2.10

Produktbeskrivelse Maxxis Pace Aramidic Lining 27.5 X 2.10

Tempoet op! Tempoet var designet til at imødekomme behovene hos vores VM XC racere. En høj volumen, tilbyder lav profil slidbanemønster minimal rullemodstand og konsekvent trækkraft hele profilen af ​​dækket. Kontinuerlig side drejeknapper holder dig plantet hvor trækkraft er kritisk, og den fælles sammensatte saldi trækkraft og slidbane slid. Tempoet er tilgængelig i alle tre hjulstørrelser.

Funktioner:

Lav profil mønsterdesign

Ideel til hardpack XC kurser

Specifikationer:

Vægt: 575 Gr.


Hvis du vil lære mere omkring Maxxis Pace Aramidic Lining 27.5 X 2.10, eller andre varer fra Maxxis i Hjul og dæk kategorien af bikeinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine cykel aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Dæk kollektioner, du kan vælge cykel fra Maxxis, et af de største mærker i industrien.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Anmeldelse

-

Meget godt og højtydende dæk Jeg kørte mere end 6000 km og fik aldrig noget problem. Brug for endnu et par dæk, men ikke i stand til at få. Jeg hjælper med at få den Rgd

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk