`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Maxxis

Maxxis Race TT Exo Aramidic Lining 27.5 X 2.00 Tubeless Ready

  • Maxxis Race TT Exo Aramidic Lining 27.5 X 2.00 Tubeless Ready
  • Maxxis Race TT Exo Aramidic Lining 27.5 X 2.00 Tubeless Ready

Maxxis Race TT Exo Aramidic Lining 27.5 X 2.00 Tubeless Ready

Produktbeskrivelse Maxxis Race TT Exo Aramidic Lining 27.5 X 2.00 Tubeless Ready

Cross Country elskende er heldig ved ankomsten af ​​MAXXIS KV EXO RACE TT, tegnet af ingeniør MSC BIKES inspireret af den legendariske hold MAXXIS LARSEN TT-model i størrelse 27,5 og 29. For sin geometri det giver fremragende ydeevne i både baghjul og front.

Understreger, frem for alt ved at indarbejde en længere, fremtrædende og rektangulære lateral knop, udskåret ved 90 ° og en vertikal slids for at sikre upåklagelig laterale greb og bedre bid i skarpe sving.

De centrale drejeknapper giver nemmere og hurtigere ridning på fast underlag. Indeholder en central nerve, der forbinder drejeknapper rækker. Ligeledes er det markeret vandrette hak i overgangen pads for optimal trækkraft i trukne linier.

MAXXIS har udstyret denne model af sin succesfulde EXO Protection System, en let og meget modstandsdygtig over for nedskæringer og slid fleksible fiber. Desuden deres Slangeløst Ready præparat.

For at opsummere, er TT RACE MAXXIS placeret som en af ​​de mest alsidige og afbalancerede Cross Country dæk, ideel til hurtig og sikker ridning i plottede kurver.

Funktioner:

Udtalte drejeknapper side

Hurtig ridning plante

Gummiblanding til fremme lav rullemodstand

Let vægt

Hej holdbarhed

Exo Beskyttelse

Slangeløse klar

Specifikationer:

Vægt: 654 Gr.


Er du på udkig efter Maxxis Race TT Exo Aramidic Lining 27.5 X 2.00 Tubeless Ready? Behøver du ikke søge mere! Vi har alt indenfor Dæk i vores online cykel butik. Du kan finde mange forskellige modeller og altid til den bedste pris. De bedste cykel produkter, lige de bikeinn du manlger. Er du på udkig efter en gave? Så kig på vores Hjul og dæk udsalg.

Funktioner Maxxis Race TT Exo Aramidic Lining 27.5 X 2.00 Tubeless Ready

Hjuldiameter
Form for dæk
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Maxxis race tt

-

Bona roda pr. Rull hurtigt per pister, men det fungerer med alle terrenys.

Masser af spor og meget hurtigt

-

Det er et fint hjul, der giver dig lidt friktionsmodstand og på samme tid meget trækkraft. Ideel til km med en masse spor og nogle hurtige stier.

Maxxis tt race 27'5 dæk

-

Hej, jeg har set, at dette dæk er rørløst klar, men jeg vil have det til at tage med kameraet, er der ikke noget problem? Tak skal du have.

vore eksperters svar

Hej, der er ikke noget problem, hvis du monterer det med rør.
Hilsen.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk