`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Maxxis

Maxxis Tomahawk

  • Maxxis Tomahawk
  • Maxxis Tomahawk

Maxxis Tomahawk

Produktbeskrivelse Maxxis Tomahawk

Tomahawk er et alt bjerg dæk, der vil udmærke sig under alle forhold. Lavprofilcentret lader dækket rulle hurtigt på hardpack, men den åbne knapafstand gør det muligt for slidbanen at rydde ud mudder, hvis stien bliver våd. De store sideknapper, der matches med firkantprofilen, giver mulighed for sikker svingning for alle terræn. Hvis du leder efter et dæk, der kan gøre alt uden at gå på kompromis, er Tomahawk dæket for dig.

Funktioner:

Hurtigt rullende center

Aggressive side lugs

3C Maxx Terra

120tpi dobbeltlags kabinet til rådighed (DD) til rådighed

EXO beskyttelse er tilgængelig

Tubeless Ready (TR)


Er du vild med Maxxis Tomahawk? Kig i vores cykel afdeling og opdag et kæmpe udvalg af Hjul og dæk, og masser af tilbehør, der kan hjælpe dig i gang med dine hobbies. Vi sælger kun nye cykel produkter, altid i perfekt stand. Kig ikke mere, vores udvalg af Hjul og dæk, findes i mange farver og modeller.

Funktioner Maxxis Tomahawk

Form for dæk
Anbefalet brug
Hjuldiameter
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk