`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Muc off

Muc off Nano Gel 5 L

  • Muc off Nano Gel 5 L
  • Muc off Nano Gel 5 L

Muc Off Nano Gel 5 L

Produktbeskrivelse Muc off Nano Gel 5 L

Ved hjælp af vores avancerede Nano Tech-formel skærer Muc Off hurtigere gennem snavs, end du kan sige "OMG!", Uanset vejrforhold eller ridesituationer. Denne klassiske pink cykelrenser har en utrolig rensekraft, fordi den indeholder revolutionerende nanoteknologi, der nedbryder snavs og snavs på mikroskopiske niveauer, samtidig med at du holder øje med din cykels sarte finish. Fordi vi bruger de fineste ingredienser og overfladeaktive stoffer, er vores Muc Off-formel en tæt beskyttet handelshemmelighed.

Det er den mest effektive rengøringsmiddel derude, og det behøver ikke engang nogen af disse ubehagelige farlige syrer eller kemikalier. Faktisk er vores perfekt pink cleaner bionedbrydelig, fri for syrer, CFC'er og opløsningsmidler, og den er basisk, så du kan rense væk med en fri fri samvittighed. Det er sikkert på alle overflader, og det er endda skivebremsrotor og pudevenlig. Muc Off Nano Tech Bike Cleaner er ideel til vejcykler, mountainbikes, cykler med fast gear og pendlercykler.

Brugsanvisning:

Trin 1 Skyl cykel grundigt, før du anvender Nano Tech Bike Cleaner.

Trin 2 Spray Nano Tech Bike Cleaner på hele cyklen inklusive komponenter og lad i 3 5 minutter.

Trin 3 Agitér noget stædigt snavs med en børste eller svamp.

Trin 4 Skyl hele cyklen grundigt med frisk, rent vand.


Lige nu har vi tilbud på Muc off Nano Gel 5 L. Kig ind i vores online cykel butik, hos bikeinn har vi de bedste varer, så du får det bedste ud af din træning, med det bedste cykel udstyr. Vi har også varer som cykel, og alt det gode fra Muc off, til de bedste priser.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk