`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Muc off

Muc off X3 Chain Cleaner

  • Muc off X3 Chain Cleaner
  • Muc off X3 Chain Cleaner

Muc Off X3 Chain Cleaner

Produktbeskrivelse Muc off X3 Chain Cleaner

Har din kæde lider regelmæssig grus og snavs opbygge, træt af udgifter AGES rense din kæde når alle ønskede at gøre er at komme på sadlen og ride? Nå Muc Off har løsningen ... indføre den nye Muc Off X3 Dirty Chain Machine! Denne patentanmeldt ergonomisk design kan prale med en tunge konstruktion og kan rense din kæde på få sekunder!

Med cykel kæder bærer et stadigt stigende pris, giver det mening at gøre dem sidst. Den eneste måde at få det bedste ud af din kæde og det kører effektivitet er at sikre det er regelmæssigt og ordentligt rengjort og lubed. X 3 Dirty Chain Machine er langt den nemmeste måde at give din kæde en god krat!

Inkluderet i sættet er en 75 ml mål for Muc Off Drivetrain Cleaner. Denne revolutionerende lidt væske kan enten sprøjtes over drivetrain eller hældes direkte i den øverste reservoir af maskinen, som derefter frigives af en kontrolknap. Dette sikrer anvendelsen af ​​renere er hurtig og let at kontrollere. Den X3 maskine og Drivetrain Cleaner partner op til at angribe de værste fedt og snavs fra alle mulige vinkler til at levere den ultimative, dyb ren på selv de mest beskidte cykel kæder.

De slibende rengøringsmidler tænder og roterende børste hjul, som har 120 kontaktpunkter dækker alle områder af den enkelte kædeled for en dyb og grundig ren. Endelig overskydende beskidt væske falder ind i en anden lavere reservoir så det holdes væk fra den rene kæde. Ikke mere genbrugt grime hele kæden! Muc Off Drivetrain Cleaner er fuldt biologisk nedbrydeligt og er sikker skal bortskaffes ned i afløbet, hvis du tidligere har brugt en af ​​vores bio kæde lubes!

Funktioner:

Fordele:

Nemt fjerner fedt, snavs og kædeolie i sekunder

Dybeste ren takket være 120 kontaktpunkter

Let at rengøre og re brug

Kraftig konstruktion thats bygget til at holde

Inkluderer 75ml Muc Off Drivetrain Cleaner

Perfekt til Road, MTB eller cyclocross cykel kæder

Teknologi:

Kæde Rengøring Made Easy: Muc Off Biologisk nedbrydelig Chain Cleaner nedbryder olie, fedt og snavs forlader kæden forurenende gratis.

Time Saver: Den Chain Doc vil rense din kæde på få sekunder ... 19 for at være præcis!


Hvis du skal bruge nye Muc off X3 Chain Cleaner, har vi dem her til den bedste pris. bikeinn har det og andre top kvalitets varer som cykel. Lad ikke denne chance gå forbi, få det bedste udstyr til din favorit sport. Med alle de cykel, finder du alt hvad du har brug for her.

Funktioner Muc off X3 Chain Cleaner

Underkategorier
Produkttype
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Renser virkelig kæden

-

Dette renser bedre end nogen anden kæderensning, jeg har brugt.

Effektiv

-

Renseopløsningen er yderst effektiv til at affedte kæden og kassette til anvendelse i det fri, er det irriterende. Skam, at 75ml. Sørg for, at håndtaget af sagen er placeret i den rigtige retning, da cyklen er på jorden eller hængende fra en workshop mund for ikke at udløse hurtigt dreje håndsvinget

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk