`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Northwave

Northwave Origin Plus

Northwave Origin Plus

Northwave Origin Plus

  • Northwave Origin Plus
  • Northwave Origin Plus
  • Northwave Origin Plus
  • Northwave Origin Plus
  • Northwave Origin Plus

Northwave Origin Plus

Produktbeskrivelse Northwave Origin Plus

Funktioner:

Triple density Speedlight 3D-sål med et stivhedsindeks på 10,0

Overdelens sømløse unibody konstruktion reducerer trykpunkter. 4 åndbare netindsatser og porer over hele overfladen sikrer optimal ventilation

Svejset TPU forstærkning på tåen for øget beskyttelse

SLW2 urskive plus ekstra rem: den eneste med trin for trin og fuld frigivelse i en enkelt knap


Er du på udkig efter varer fra Northwave og Northwave Origin Plus? Hos bikeinn, kan du finde en komplet liste af Herresko produkter og cykel tilbehør. Bestil dine varer gennem vores online bikeinn butik. Der findes 75 mulige betalings metoder. Tjek vores katalog og find speciale cykel tilbud. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Funktioner Northwave Origin Plus

Kundeanmeldelser og spørgsmål (23)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Nv sort

-

De er ankom meget hurtigt og planlagt. De er meget komfortable, jeg anbefaler dem

God kvalitet

-

Ankom godt og så godt ud!

Jeg kunne godt lide produktet

-

Produktet er ankommet hurtigt. Størrelsen er korrekt, når den beregnes som angivet på Bikeinns websted. De er seje og ser kvalitet ud. Det meget succesrige lukningssystem, der skal holdes med det ønskede tryk.

Hjemmesko

-

Jeg bestilte produktet, hvis jeg havde travlt med at vide om alarmstatus. Men det kom meget hurtigt, at hjemmeskoene er meget gode.

God kvalitet

-

Udover at være smukke, er de komfortable og har kvalitet.

Behageligt overrasket

-

Sko, der er købt til min søn, han er meget tilfreds med quick wear-systemet. Han finder dem ganske behagelige. At se i tide, fordi det sidste af mærket kun varede 6 måneder, før sålen startede ...

1 størrelse mindre

-

Skoene er 1 størrelse mindre. Men pæne, og dette er min slags sko. Fantastisk ..

Brutal

-

Bedre end jeg forestillede mig. Superkomfortabel, let fornemmelse af transmission n kraft ved pedalering. brutal

Northwave oprindelse plus

-

Skoen er fremragende, modellen er smuk og behagelig. Jeg anbefaler at tage et ekstra nummer, jeg er 42 meter og jeg har taget størrelse 43. Mindre tilfreds med forsendelsen ankom skoene meget efter den forventede leveringstid.

Kvalitetssko

-

Skoene har kvalitet. Det vises, så snart du modtager dem. Lukningen er meget god, så foden passer godt. Om designet, fordi det allerede afhænger af smag ... Hvad angår størrelsen, må jeg kommentere, at jeg normalt bruger en 44 i sko, og nogle gange kun nogle gange med andre mærker bruger jeg en 45. I dette spillede jeg ikke det og Jeg bestilte en 45 der passer perfekt til mig. Jeg foretog målinger af foden med en meter, og jeg indså, at min fod er meget bred foran. Jeg tænkte på at tage en 44 eller 44 og en halv, men jeg spillede den med 45 og perfekt. Jeg forstår ikke kommentaren om, at størrelsen svarer til en mere. I dette tilfælde ville min fod være 46 ting, som jeg kan forsikre dig om, at nej. Jeg har aldrig haft den størrelse i noget brand. Mål din fod godt i centimeter, og tilføj 0,5 eller 1 cm mere, hvis du har den bredeste fod. Du finder bestemt din størrelse.

Northwave-mærket har ikke den korrekte størrelse ækvivalenser

-

Hvis du vælger et tal mere end hvad du bærer, som i mit tilfælde er en 46, da jeg i en sneaker bruger en 45. Når jeg modtager skoene, beskriver Northwave-størrelsen 46 det som 13US 12UK 30cm, der ikke svarer overhovedet med et 46EU-tal, der svarer til 12US 11UK i en levetid. For den lille forskel er der kun en halv størrelse mere, end jeg forventede, og jeg vil prøve dem denne gang, ... Jeg flytter returbevægelsen med det, det betyder, men disse oplysninger synes jeg er vigtige, og det er derfor, jeg udtrykte det så alle ved det. Pris-kvalitet-forholdet på skoen er meget godt. Men størrelsen på den, han sælger som 46, er virkelig en 47.

Northwave oprindelse plus

-

Komfortable sko med en bred tå. Stive og holdbare, de ser godt ud. Jeg vil anbefale. Jeg valgte den rigtige størrelse baseret på beskrivelsen på hjemmesiden.

Perfekt

-

.

Jeg er interesseret

-

Jeg er interesseret i den forretning, hvor de er placeret

Northwave oprindelse plus sort

-

Fremragende værdi for pengene.

Meget god pris / kvalitet

-

Meget behagelig og let fra begyndelsen hurtig levering .. meget god mulighed ..

Enestående kvalitet, hurtig levering !!!

-

Meget tilfreds med disse sko og mærke, jeg kan også godt lide at købe Bikeinn, formalitet, pris og hastighed. Mange gravias.

Fremragende køb

-

Perfekt, hvis du vil have en diskret, let sko, og lukningen går meget godt. Samme størrelse som gadeskoen. Et antal mere end i kjole sko. God beskyttelse mod hæl og tå.

Komfortabel

-

Let at bruge og behageligt.

God kvalitet

-

De er komfortable og lyse. Meget fast sål

Perfekt

-

De er meget lyse, stabile og passer godt til foden. Den eneste ting at huske på er, at hvis din fod måler 27,5 (for eksempel), skal du overveje at med sokforløbet 28,2 (ca.) Så ideelt skal du vælge en størrelse mere. Tip: Se, hvor mange cm angiver størrelsen af de sko, der passer dig bedst

Perfekt

-

Meget stabil og lys. Den eneste ting at huske på er at hvis din fod måler (for eksempel) 27 cm, skal du spørge om den størrelse, der passer til 1 cm +, så de ikke er retfærdige

Høj kvalitet til en rimelig pris

-

Bortset fra smukke i hvad der refererer til tekniker giver et godt resultat behageligt fra det første øjeblik holde foden meget godt. De er nemme at rengøre og beskytter mod støt.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk