`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Northwave

Northwave Origin

Northwave Origin

Northwave Origin

  • Northwave Origin
  • Northwave Origin
  • Northwave Origin
  • Northwave Origin
  • Northwave Origin

Northwave Origin

Produktbeskrivelse Northwave Origin

Funktioner:

Triple density Speedlight 3D såle med stivhed

indeks på 10,0

Den øvre sømløse unibody konstruktion reducerer trykpunkter. 4 åndbare netindsatser og porer over hele overfladen sikrer optimal ventilation

Svejset TPU forstærkning på tåen for øget beskyttelse

3 velcro stropper

Specifikationer:

VÆGT: 360 G


Northwave Origin findes i forskelligere varianter, med forskellige muligheder. Find det du lige står og mangler nu, bestil det og modtag det i løbet af få dage. Udover det du finder i online cykel butikken, Northwave Origin lignende produkter. Vores udvalg i Cykelsko produkter er kun det bedste, lige meget hvor hård din træning eller sport er.

Funktioner Northwave Origin

Funktioner
Lukkeanordninger
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Gode sko

-

Jeg modtog dem meget hurtigt. De ser gode sneakers ud, en skam, at på grund af at jeg er begrænset af covid-19 har jeg stadig ikke været i stand til at bære dem ... De er enkle, men meget pæne sneakers, de er stive nok sål. Korrekt lukningssystem med sine tre velcro stropper. Jeg har andre af det samme mærke med dyrere millimeterlukker, men jeg forstår, at til bjergbrug, gnider med sten, Brambles og andre perfekt opfylder deres funktion.

God

-

Perfekte sko til start, behagelige og lette, lette at justere, jeg anbefaler dem

Hjemmesko

-

Meget behagelig og åndbar perfekt til mig og iøjnefaldende farve, der passer til min smag og farve på min cykel og meget tilfreds med købet

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk