`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Northwave

Northwave Sonic 2 Carbon

  • Northwave Sonic 2 Carbon
  • Northwave Sonic 2 Carbon
  • Northwave Sonic 2 Carbon

Northwave Sonic 2 Carbon

Produktbeskrivelse Northwave Sonic 2 Carbon

Specifikationer:


Eneste: Carbon Light

Øvre: Ultralight Pu

Øvre Byggeri: Multilayer termosvejset + Airflow System

Lukkesystem: Slw2 + Strap

Hæl: Integreret hæl System

Vægt: 275 GrTeknologi:


Carbon Light sål: Kulfiber og glasfiber tilbyde krævende cyklister som dig stivheden du har brug kombineret med et ultralet design.


SLW2 lukkesystem: Den mikrometrisk Systemet SLW 2 (Speed ​​Lace Winch) repræsenterer udviklingen af ​​systemet lukning. Maksimal præcision og modularitet. Den innovative trinvis lukning betyder, at du kan stramme og udvide pasform i et par øjeblikke.

Knappen side giver en dobbelt funktion: ved at trykke på, det har en mikrometrisk frigivelse og løfte det giver mulighed for en fuldstændig og øjeblikkelig åbning af skoen. Mere letvægts og tyndere. Skiven er blevet fuldstændig redesignet i størrelse og vægt, hvilket resulterer i at være betydeligt lettere og tyndere. Den eksterne afdækning i soft touch materiale gør også grebet mere effektiv.

Den ergonomiske form SLW 2 skralden følger anatomien af ​​foden for at gøre det virkelig komfortabel. Den SLW 2 skralde er let udskiftelige. Kablerne kommer fra den bedste teknologi stammer fra verden af ​​sejlads.


Speedplay Adapter: Den korteste afstand mellem mund og pedal på markedet. Northwave udviklet og patenteret i samarbejde med Speedplay, en eksklusiv adapter, der giver maksimal kraftoverførsel på pedaler, takket være den reducerede tykkelse på blot 0,5 mm snarere 3mm af de traditionelle Speedplay adaptere. Lavet af nylon med en tynd aluminiumsplade (det sparer 8,5gr) det gør det muligt at respektere den naturlige

anatomi af sålen holde minimeres afstanden mellem foden og pedalen i enhver position. Uden at fylde og vægt som det forekommer i systemer uden adapteren.


Multilayer termosvejset konstruktion: Ny flerlagede konstruktion: en lys mikrofiber er kombineret med store termosvejset mesh udluftning indsatser på samme tykkelse en traditionel monolag. Resultatet: bedre komfort og reduceret vægt.


Luftgennemstrømningssystem: Det er den Northwave ventilationsanlæg med store ventilationskanaler, der lader dine fødder ånde: den nederste udstrømningskanaler luften inde i sålen, mens slidser garanterer en forsyning af frisk luft.


Integreret Heel System: Den nye unibody konstruktion af overdel tilladt at integrere en effektiv hæl retentionssystem inde i strukturen, uden brug af eksterne elementer. Samme effektivitet, reduceret vægt.


Er du helt vild med cykel? Få din Northwave Sonic 2 Carbon og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med Northwave. Glem ikke vores store udvalg i Herresko, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive cykel er de fleste af vores Cykelsko varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Funktioner Northwave Sonic 2 Carbon

Funktioner
Lukkeanordninger
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk