`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Northwave

Northwave Tribe

Northwave Tribe

Northwave Tribe

  • Northwave Tribe
  • Northwave Tribe
  • Northwave Tribe
  • Northwave Tribe
  • Northwave Tribe

Northwave Tribe

Produktbeskrivelse Northwave Tribe

Funktioner:

• Sole med en co-udviklet MICHELIN NW-forbindelse sikrer et godt greb på pedalerne

• Suede øvre med store åndbare netindsatser

• Forstærkninger med slidbestandige gummiprints på tå og hæl og en forstærket toecap

• Mesh tongue med tilpasset polstring kombinerer beskyttelse og åndbarhed

• Ustret snørebånd er let stuvet i den elastiske målmand


Er du på udkig efter varer fra Northwave og Northwave Tribe? Hos bikeinn, kan du finde en komplet liste af Herresko produkter og cykel tilbehør. Bestil dine varer gennem vores online bikeinn butik. Der findes 75 mulige betalings metoder. Tjek vores katalog og find speciale cykel tilbud. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Funktioner Northwave Tribe

Funktioner
Lukkeanordninger
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (7)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fremragende

-

Meget behagelig (det er fast), god finish, fremragende sål. Sko lidt lille, jeg tog en størrelse over ... perfekt. Dejligt og effektivt sted, jeg kommer tilbage

Fantastiske sko, men pas på størrelse vælg

-

Leveringen tog lidt længere tid end forventet, næsten 1 måned til Taiwan, men det gjorde det alligevel. Tilpasningen og komforten er stor, så enhver holder på padlen meget godt. Skal være opmærksom på størrelseskort, følg USAs størrelse kan være en bedre mulighed. Jeg har normalt EU45 / US10.5, men systemet antyder, at US10.5 skal bruge EU43. Denne EU43 passer mig godt, så jeg foreslår, at du skriver din amerikanske størrelse og bruger den EU-størrelse, de foreslår.

Anmeldelser northwave stamme

-

Gode sko behagelige og gode greb på mine flade pedaler Rigtigt til at gå, når du skal skubbe cyklen Se pæn og meget enkel ud i fuld sort Soliditet: for tidligt til at sige på den anden side (hvoraf 2 en cykelpark) Levering upåklageligt relæpoint

Gode sko

-

Skoene er komfortable, meget bløde såler, perfekt, fordi de greb pedalerne et pass. Jeg nummeret på foden, det er det samme som en normal sko. Premieren i et løb btt og meget komfortabel, perfekt. Jeg råder dem til at købe dem fra folk, der ikke kan lide at bære bugter.

Sko

-

Jeg er usaly en 13 så fik en 13 og de passer perfekt. Min en lidt større fodtå rører, men giver en god pasform

Nw stamme

-

pasform og komfort er stor. måske lidt smal i tåen. udseende er fantastisk. Meget god kvalitet, største ting, der imponerede mig. føler på pedalerne er fantastisk, men jeg har ikke haft dem på sporet endnu. Jeg elsker elastikbåndet for at holde snørebåndene ned, jeg hader at have, at sætte min 5/10 snørebånd under snørebåndene.

Northwave stamme

-

det er fantastisk med hensyn til udseende og ydeevne, hold fast til flade pedaler relativt godt, men sikkert vil forbindelsen vare længere end 5.10. det gælder også for størrelse, medmindre fronten er smal, hvis du har brede fødder, så uncomfy.Price wise er sammenlignelig med 5.10'erne også.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk