`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Nutrisport

Nutrisport Stimulred Bar 24 Units

Nutrisport Stimulred Bar 24 Units

  • Nutrisport Stimulred Bar 24 Units
  • Nutrisport Stimulred Bar 24 Units
  • Nutrisport Stimulred Bar 24 Units

Nutrisport Stimulred Bar 24 Units

Produktbeskrivelse Nutrisport Stimulred Bar 24 Units

STIMULRED BAR kombinerer ingredienser af topkvalitet, der giver dig mulighed for at aktivere stofskiftet for at udføre intense træningstræning og dermed give den »gnist«, der er nødvendig for at opnå maksimal muskelkraft under træning.

Kombinationen af ​​hydrater og protein giver næringsstoffer, som musklerne har brug for at opnå energi og til at regenerere muskelvæv. Til gengæld indeholder StimulRed Bar Taurine, til en bedre absorption af næringsstoffer, og Arginine, aminosyre, der er meget vigtig for, at blodet fungerer godt til de muskulære zoner, der er involveret i øvelsen. Den koffein, der leveres af de naturlige ekstrakter af Ginseng og Guaraná, øger den muskulære respons, hvilket signifikant forbedrer aerob og anaerobt muskelarbejde.

StimulRed Bar er beriget med vitaminerne A, C, E og Gruppe B, og er ideel til at supplere atletens kost og sikre indtagelse af vitaminer så nødvendigt i sportsresultater.

Specifikationer:

Energi Værdi 452 Kcal 181 Kcal

Fedtstoffer 20 g 8 g

Heraf: Mættet 13 g 5,2 g

Kulhydrater 44 g 18 g

Heraf: sukkerarter 25 g 10 g

Proteiner 24 g 9,6 g

Salt 0,25 g 0,10 g

INGREDIENSER:

Glucosesirup, vegetabilsk dækning med kakao (delvist hydrogeneret vegetabilsk fedt (kokosnød, palmefrø), sukker, affedtet kakaopulver, emulgeringsmiddel (soya lecithin), vanillin), mælkeproteiner, glucose, sukker sirup, lard Kakao, hasselnødpulver, taurin, Affedtet kakaopulver, vegetabilsk fedt (kokos, soja, palme), L arginin, extr. Af guaraná (paullinia cupana) (0,6%), extr. (L ascorbinsyre, DL-alfa-tocopherylacetat, nicotinamid, calcium D-pantothenat, retinylacetat, cholecalciferol, pyridoxinhydrochlorid, riboflavin, thiaminhydrochlorid, Pteroylmonoglutamid, D-biotin, cyanocobalamin) og vandfri koffein.

ALLERGEN:

Indeholder laktose, sojaderivater og nødder.

Sådan bruger du:

Tag en snack under fysisk aktivitet som en energikilde.


Velkommen til vores Nutrisport Stimulred Bar 24 Units, speciale tilbud! Har du brug for bikeinn, eller have nye cykel udstyr. bikeinn er en online butik der kun arbejder med de bedste nationale og internationale mærker, som Nutrisport og derved får det bedste ud af livet. Kig efter dine nye Sundhed og helse.

Funktioner Nutrisport Stimulred Bar 24 Units

Produkttype
Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk