`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Odlo

Odlo Fujin Print

Odlo Fujin Print

  • Odlo Fujin Print
  • Odlo Fujin Print
  • Odlo Fujin Print

Odlo Fujin Print

Produktbeskrivelse Odlo Fujin Print

Få bedre dækning og en sikker følelse i salen med ODLOs nye Fujin Print 3/4 cykelstrik til kvinder. Designet med et højere taljebånd for øget dækning, forbliver disse cykeltrøjer sat og hold dig dækket, mens du fokuserer på vejen fremad. Spændende grafik tager fat på opmærksomheden på og uden for din cykel, og en slank pasform giver dig en følelse af glat og strømlinet. Udstyret med ODLO sølvpolstring, tilbyder disse cykeltrøjer den bedste kombination af stabil støtte og komfort. Med øget ventilation, høj densitet og fremragende fugtstyring, er disse shorts ideelle til længere ture, selv i sommervarmen. For beskyttelse og komfort, som du har dækket, nå for Fujin Print 3/4 cykelstrik til kvinder.

Funktioner:

Spændende grafisk historie

Højere talje konstruktion

Sølvpolstring

Specifikationer:

80% polyester, 20% elastan

Teknologi:

Lys:

Lys giver optimal komfort i alle situationer og under alle vejrforhold hele året rundt. Høj elasticitet og hurtig tørring skelner mellem Odlos lette undertøj.

Polstring sølv:

Odlo Silver polstring er den bedste kombination af komfort og stabil støtte. Med forøget ventilation har sølvpolstringen en høj densitet og uendelig fugtstyring, hvilket gør den ideel til lange rides.

Omsorg:

Maskinvask Varm [40 °]

Må ikke bleges

Ikke tørretumbles

Iron Low Heat

Må ikke tørre ren


Nu kan du bestille hjemmefra din egen stue, hos bikeinn, din online specialist i cykel udstyr. Vi ønsker at du får mest ud af din fritid, så vi har det største udvalg i Culotte varer fra Odlo. Kig efter cykel varer, der står under Odlo Fujin Print. De vil give dig nydelse og den bedste komfort under dine daglige aktiviteter.

Klik på det følgende link for at få mere information omkring:

Specifikationer

Funktioner Odlo Fujin Print

Køn
Længde
Seler
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk