`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Odlo

Odlo InSeamless Soft

Odlo InSeamless Soft

  • Odlo InSeamless Soft
  • Odlo InSeamless Soft
  • Odlo InSeamless Soft

Odlo InSeamless Soft

Produktbeskrivelse Odlo InSeamless Soft

Multifunktionelt vindtæt langrendssæt NORDSETER lavet af åndbart og strækbart materiale med stor strækningsevne for bevægelsesfrihed.
Specifikationer:
49% polyamid, 46% polyester, 5% elastan
Teknologi:
Oeko Tex:
Odlo's funktionelle undertøj bærer Oeko Tex®-mærket "Tillid til tekstiler", som certificerer tekstiler, der er testet for skadelige stoffer i overensstemmelse med Oek Tex-standarden 100. Vores produkt opfylder de nuværende menneskelige økologiske krav: Ingen kræftfremkaldende ingredienser, ingen formaldehyd, gratis Af allergi der forårsager farvestoffer, hudvenlige Ph Val
Omsorg:
Maskinvask varm [40 °]
Må ikke bleges
Tørretumbler Normal lav varme
Jern lav varme
Rengør ikke


Odlo InSeamless Soft, er med garanti den bedste i cykel udstyr. Hos bikeinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din cykel butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Odlo giver dig. Vores hold af cykel experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Dametøj, til den bedste pris.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk