`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Odlo

Odlo Scott Racing Team

Odlo Scott Racing Team

  • Odlo Scott Racing Team
  • Odlo Scott Racing Team
  • Odlo Scott Racing Team
  • Odlo Scott Racing Team

Odlo Scott Racing Team

Produktbeskrivelse Odlo Scott Racing Team

Spændende teknologi til kræsne cyklister. Med denne Scott Odlo Racing Team cykeltrøje flyver du langs de enkelte spor som en proffs! Kortærmet jersey med en stand up krave er utrolig let og meget elastisk, hvilket giver dig fuld bevægelsesfrihed. Takket være sin honeycomb-struktur er denne jersey meget åndbar og har førsteklasses fugtstyringsegenskaber. Den fulde længde lynlås på forsiden sikrer, at du ikke bliver for varm, selv på udvidede klatrer. Odlo anbefaler at bære denne trøje på toppen af ​​et teknisk baselag eller direkte ved siden af ​​din hud. De højkvalitetsstoffer garanterer ekstremt lav vægt og fremragende åndbarhed. Dette gør jerseyen ideel til enhver, der træner intensivt og regelmæssigt - og især for dem, der ønsker at presse sig selv til deres grænser.

Specifikationer:

100% polyester

TEKNOLOGI:

Lys giver optimal komfort i alle situationer og under alle vejrforhold hele året rundt. Høj elasticitet og hurtig tørring skelner mellem Odlos lys undertøj.

Omsorg:

Maskinvask Varm [40 °]

Må ikke bleges

Tørretørre Normal Lav varme

Iron Low Heat

Må ikke tørre ren


Ved du hvilke egenskaber der gør Odlo Scott Racing Team til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Odlo Scott Racing Team, har vi det på lager i vores online bikeinn butik. På grund af vores store udvalg i Officielt udstyr afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de cykel, du er på udkig efter. Køb hos bikeinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Funktioner Odlo Scott Racing Team

professionelle hold
Typer af ærmer
Produkttype
Lynlås længde
Seler
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (6)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Dejligt produkt

-

Størrelse M er perfekt monteret til 178 cm og 76 kg

Perfekt pasform

-

Størrelse M er perfekt monteret til 178 cm og 76 kg

Odlo scott racing

-

Første cykeltrøje hos Odlo. Jeg er meget tilfreds.

Fremragende

-

Kvaliteten er fremragende, cool skjorte. Der er det samme, det samme firma, men rødt. Fordi han tog uden at tænke. I højden 168 kom størrelsen M op fint.

Feddback

-

Højkvalitetsprodukter, leveret deadline. Sikker shopping, store butik. Jeg anbefaler det til alle.

Alvorlig butik

-

Alle produkter er bekræftet på mine forventninger, produkterne leveres til tiden med sporingsnummer. Jeg vil ikke tøve med at ombestille om nødvendigt, og jeg anbefaler denne leverandør.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk