`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Odlo

Odlo Scott Racing Team

Odlo Scott Racing Team

  • Odlo Scott Racing Team
  • Odlo Scott Racing Team
  • Odlo Scott Racing Team

Odlo Scott Racing Team

Produktbeskrivelse Odlo Scott Racing Team

Spændende teknologi til kræsne cyklister. Med denne Scott Odlo Racing Team cykeltrøje flyver du langs de enkelte spor som en proffs! Kortærmet jersey med en stand up krave er utrolig let og meget elastisk, hvilket giver dig fuld bevægelsesfrihed. Takket være sin honeycomb-struktur er denne jersey meget åndbar og har førsteklasses fugtstyringsegenskaber. Den fulde længde lynlås på forsiden sikrer, at du ikke bliver for varm, selv på udvidede klatrer. Odlo anbefaler at bære denne trøje på toppen af ​​et teknisk baselag eller direkte ved siden af ​​din hud. De højkvalitetsstoffer garanterer ekstremt lav vægt og fremragende åndbarhed. Dette gør jerseyen ideel til enhver, der træner intensivt og regelmæssigt - og især for dem, der ønsker at presse sig selv til deres grænser.

Specifikationer:

100% polyester

TEKNOLOGI:

Lys giver optimal komfort i alle situationer og under alle vejrforhold hele året rundt. Høj elasticitet og hurtig tørring skelner mellem Odlos lys undertøj.

Omsorg:

Maskinvask Varm [40 °]

Må ikke bleges

Tørretørre Normal Lav varme

Iron Low Heat

Må ikke tørre ren


Find Odlo Scott Racing Team på lager og til den absolut bedste pris. Besøg bikeinn, din online butik, med cykel udstyr. Masser af gode tilbud, direkte til dig. Med sikker betaling og mulighed for at følge din pakke. Bestil dine Odlo Scott Racing Team her! Så du kan få det meste ud af din træning eller anden sport.

Funktioner Odlo Scott Racing Team

Køn
Udstyrstype
Typer af ærmer
Hold
Lynlås længde
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Odlo scott racing

-

Første cykeltrøje hos Odlo. Jeg er meget tilfreds.

Fremragende

-

Kvaliteten er fremragende, cool skjorte. Der er det samme, det samme firma, men rødt. Fordi han tog uden at tænke. I højden 168 kom størrelsen M op fint.

Feddback

-

Højkvalitetsprodukter, leveret deadline. Sikker shopping, store butik. Jeg anbefaler det til alle.

Alvorlig butik

-

Alle produkter er bekræftet på mine forventninger, produkterne leveres til tiden med sporingsnummer. Jeg vil ikke tøve med at ombestille om nødvendigt, og jeg anbefaler denne leverandør.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk