`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Odlo

Odlo Zeroweight Ceramiwarm

Odlo Zeroweight Ceramiwarm

  • Odlo Zeroweight Ceramiwarm
  • Odlo Zeroweight Ceramiwarm
  • Odlo Zeroweight Ceramiwarm

Odlo Zeroweight Ceramiwarm

Produktbeskrivelse Odlo Zeroweight Ceramiwarm

Lad ikke dine lag sænke dig, vælg ODLO-mænds Zeroweight Ceramiwarm langærmet cykeltop. En vinter, der er afgørende for træning, stier og touring, dette lette og pakkbare design tilbyder vejfunktionalitet og alsidig klimakontrol overalt. Dette fundamentlag er skåret ud af et karakteristisk Nortex-strækningsnet og sidder behageligt på huden - varmer din kropstemperatur med op til 3 ° C, når du kører og låser i resterende varmepostsession. Tilbyder mere end blot varmeisolering, giver dette dynamiske cykellag også forbedret fugtighedsstyring - sved væk og holder dig tør hele tiden. Udformet med ergonomiske sømme og en behagelig buet forneden, skal du bære Zeroweight Ceramiwarm langærmet cykeltop med vejrbestandigt overtøj for den ultimative højtydende parring.


Funktioner og fordele:

Aktiv opvarmning
Letvægts
Forbedret fugtstyring


Specifikationer:

Materiale:
Hovedstof: 95% polyester, 5% elastan Hovedstof 2: 95% polyester, 5% elastanindsats I: 86% polyester, 14% elastan


Teknologi:

Fair Wear Foundation-medlemskab:
Odlo er medlem, med lederstatus, i Fair Wear Foundation (Fwf), der bestræber sig på at forbedre arbejdsvilkårene i tekstilindustrien over hele verden. Fwf kontrollerer, at producenter overholder deres adfærdskodeks og foretager passende forbedringer. Som et multi-interessentinitiativ garanteres Fwfs uafhængighed, fordi det styres af fagforeninger, NGO'er og forretningsforeninger. Gennemsigtighed og ansvarlighed er organisationens nøgleprincipper. Fwf-medlemmer arbejder på at forbedre arbejdsvilkårene i fabrikker, der producerer syede tekstiler over hele verden. Grundlaget for samarbejdet mellem Fwf og dets medlemmer er dets kodeks for arbejdsskik. Otte arbejdsstandarder udgør kernen i denne adfærdskodeks. Fwf-medlemmer er kontraktligt forpligtede til at overholde disse standarder. Fwf verificerer, om virksomheder overholder arbejdskodeksen gennem fabriksrevision og klageprocedurer, gennem revision af sine medlemmers ledelsessystemer og gennem omfattende interessentkonsultationer i producentlande. Fwf deler sin viden og (lokale) kontakter med sine medlemsvirksomheder og giver dem adgang til information om lokal lovgivning, arbejdslovgivning og kultur.Medlemmer er påkrævet for at oprette et effektivt overvågningssystem, herunder fabriksrevision, fabrikstræning og fabriksbesøg. Fwf har en klageprocedure, der gør det muligt for fabriksarbejdere anonymt at rapportere om misbrug i forbindelse med arbejdsvilkår. For at øge arbejdstagernes bevidsthed om arbejdstagerrettigheder tilbyder Fwf også uddannelse på arbejdspladsen.

Varm:
Meget funktionel sportstøj med fremragende varmeisolering, der holder kroppen varm, når det er koldt udenfor. Med stoffets effektive fugttransporterende egenskaber holdes huden tør og varm. Varm termisk kvalitet er ideel til alle vinteraktiviteter.

Zeroscent:
Zeroscent maksimerer din sjov ved at minimere kropslugt. Anti-lugtteknologien er organisk baseret og forhindrer, at lugte stoffer trænger ind i fibrene. Det eneste, du ikke laver, er ildelugtende!

Ceramiwarm:
Ceramiwarm er en aktiv opvarmningsteknologi, der varmer din hud op til 3 ° C ved at bruge omgivende varme og din egen krops energi. Det er karakteriseret ved høj bærekomfort og ultimativ lethed.


Omsorg:

Maskinvask kold [30 °]
Må ikke bleges
Ikke tørretumbles
Jern lav varme
Må ikke rensesDu kan også finde Odlo Zeroweight Ceramiwarm i vores Herretøj kategori, fra din online cykel butik, eller hvad med Undertøj. Vi har også mange andre ting fra Odlo, hos bikeinn, har vi et kæmpe udvalg af cykel varer, som måske er noget for dig. Odlo er fokuseret på at tænke i nye baner og forbedre cykel, både for begyndere og øvede, til en lav pris.

Funktioner Odlo Zeroweight Ceramiwarm

Typer af ærmer
Funktioner
Produkttype
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk