`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Ortlieb

Ortlieb Frame Pack 6L

Ortlieb Frame Pack 6L

Ortlieb Frame Pack 6L

  • Ortlieb Frame Pack 6L
  • Ortlieb Frame Pack 6L
  • Ortlieb Frame Pack 6L
  • Ortlieb Frame Pack 6L

Ortlieb Frame Pack 6L

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Ortlieb Frame Pack 6L

Bikepacking handler også om at omfavne minimalisme. Du løber ud på din cykel ind i det store udendørs, væk fra det hele i en længere periode. Den mængde gear du kan tage er begrænset! ORTLIEB Frame Pack giver dig mulighed for at udnytte din cykelramme til at skabe værdifuld stuvning. Takket være dens lavere tyngdepunkt under dit toprør, gør Frame Pack til en ideel stuvningsplads til tungt udstyr, såsom værktøjer, campingkomfurer og fødevareforsyninger. Det beprøvede, vandtætte nylonstof og den vandtætte lynlås sikrer, at dine ting forbliver helt tørre selv i det mest uvejrrige vejr. Montering af rammepakken med de ultra stærke borrelås til toprøret, sædrøret og nedrøret er et snap. Frame Pack er tilgængelig i 4-liters størrelse og 6 liters størrelse - afhængigt af størrelse på din cykelramme.

Specifikationer:

Højde: 24 cm

Bredde: 40 cm

Dybde: 6 Cm

Vægt: 186 G

Volumen: 4 l

Stof: Ps21r


Du kan også finde Ortlieb Frame Pack 6L i vores Tasker kategori, fra din online cykel butik, eller hvad med Cykeltasker. Vi har også mange andre ting fra Ortlieb, hos bikeinn, har vi et kæmpe udvalg af cykel varer, som måske er noget for dig. Ortlieb er fokuseret på at tænke i nye baner og forbedre cykel, både for begyndere og øvede, til en lav pris.

Klik på det følgende link for at få mere information omkring:

Specifikationer

Klik på det følgende link for at få mere information omkring:

Manual

Funktioner Ortlieb Frame Pack 6L

lysposition
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk