`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Ortlieb

Ortlieb Frame Pack 6L

Ortlieb Frame Pack 6L

Ortlieb Frame Pack 6L

  • Ortlieb Frame Pack 6L
  • Ortlieb Frame Pack 6L
  • Ortlieb Frame Pack 6L
  • Ortlieb Frame Pack 6L

Ortlieb Frame Pack 6L

Produktbeskrivelse Ortlieb Frame Pack 6L

Bikepacking handler også om at omfavne minimalisme. Du løber ud på din cykel ind i det store udendørs, væk fra det hele i en længere periode. Den mængde gear du kan tage er begrænset! ORTLIEB Frame Pack giver dig mulighed for at udnytte din cykelramme til at skabe værdifuld stuvning. Takket være dens lavere tyngdepunkt under dit toprør, gør Frame Pack til en ideel stuvningsplads til tungt udstyr, såsom værktøjer, campingkomfurer og fødevareforsyninger. Det beprøvede, vandtætte nylonstof og den vandtætte lynlås sikrer, at dine ting forbliver helt tørre selv i det mest uvejrrige vejr. Montering af rammepakken med de ultra stærke borrelås til toprøret, sædrøret og nedrøret er et snap. Frame Pack er tilgængelig i 4-liters størrelse og 6 liters størrelse - afhængigt af størrelse på din cykelramme.

Specifikationer:

Højde: 24 cm

Bredde: 40 cm

Dybde: 6 Cm

Vægt: 186 G

Volumen: 4 l

Stof: Ps21r


Er du interesseret i Ortlieb Frame Pack 6L? Så skynd dig ind til bikeinn, her får du den bedste pris og altid via en sikker betalingsportal. Her kan du finde information omkring Ortlieb Frame Pack 6L. Ortlieb er det bedste indenfor cykel. Eksklusive Tasker, der passer perfekt til dig og dine behov.

Funktioner Ortlieb Frame Pack 6L

lysposition
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk