`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Pearl izumi

Pearl izumi Road Lite Shoecovers

  • Pearl izumi Road Lite Shoecovers
  • Pearl izumi Road Lite Shoecovers

Pearl Izumi Road Lite Shoecovers

Produktbeskrivelse Pearl izumi Road Lite Shoecovers

Pearl Izumi klassikeren! Vi har forbedret de lette og beskyttende PRO Barrier Lite Sko Covers til 2014 med lynlås bagtil lukning for førende aerodynamik. Selv ikke-racers vil nyde beskyttelsen, som PRO Barrier Lite Shoe Covers tilbyder i køligt, blæsende vejr i tillæg til den ekstra hastighed, deres beprøvede aerodynamik tilbud.

Funktioner:

PRO Barrier Lite stof giver let vindbeskyttelse og vandmodstand

Vindtunnel testet for aerodynamik

Lynlås bagtil lukning for bedre pasform og klasse førende aerodynamik

Anbefales til vejsko med eksterne klipper

Specifikationer:

64% nylon

17% polyurethan

15% polyester

2% cordura nylon

1% elastan

1% kevlar aramid

Omsorg:

Brug enkle vaskemidler uden tilsætningsstoffer:

Brug aldrig vaske- og rengøringsmidler med stofblødgørere, parfume eller andre typer af additiver. Den generelle tommelfingerregel er jo enklere jo bedre. Mange vaskemidler med tilsætningsstoffer efterlader "overfladeaktive stoffer" på fibre, der hæmmer den tekniske ydeevne. Typisk vil de bedste vaskemidler, der skal bruges, have "Clear" eller "Free" i deres navne. Hæld ikke vaskemiddelet direkte på tøjet, læg det først i vaskemaskinen, når du starter vandet. Hvis noget ikke fungerer funktionelt, men ikke er snavset, skal du forsøge at skylle det to gange i varmt til varmt vand. Dette vil hjælpe med at slippe af med de skadelige overfladeaktive stoffer.

Læs etiketet om plejeindhold:

På indersiden af ​​dit beklædningsgenstand eller på påhængskortet er der instruktioner til pleje af det enkelte stykke. På beklædningsgenstande vil dette være på side- eller bagsømsmærket. Følg disse anvisninger. På finere stoffer, brug en "Gentle" cyklus. Luk alle lynlås, fastgør "hook and loop" lukninger på handsker

Du kan bruge tørretumbleren forsigtigt:

Hvis du bruger en tørretumbler, skal du bruge en lavere / varm varmeindstilling (Brug IKKE en kommerciel tørretumbler eller en "Hot" indstilling). Dette vil ofte genskabe stoffet og hjælpe vand- og vindafvisende egenskaber. Hvis du er i tvivl, hæng tøjene for at tørre.


Er du på udkig efter Pearl izumi Road Lite Shoecovers? Behøver du ikke søge mere! Vi har alt indenfor Skodækken i vores online cykel butik. Du kan finde mange forskellige modeller og altid til den bedste pris. De bedste cykel produkter, lige de bikeinn du manlger. Er du på udkig efter en gave? Så kig på vores Herresko udsalg.

Funktioner Pearl izumi Road Lite Shoecovers

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk