up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

POC
360

POC Avip Rain Jacket

POC Avip Rain Jacket

POC Avip Rain Jacket

POC Avip Rain Jacket

POC Avip Rain Jacket

POC Avip Rain Jacket

plus
  • 360POC Avip Rain Jacket
  • Play videoPOC Avip Rain Jacket
  • POC Avip Rain Jacket
  • POC Avip Rain Jacket
  • POC Avip Rain Jacket
  • POC Avip Rain Jacket
  • POC Avip Rain Jacket
  • POC Avip Rain Jacket

POC Avip Rain Jacket

Produktbeskrivelse POC Avip Rain Jacket

AVIP Rain er en vandtæt jakke til mænd . Hvis du er den, der træner i koldt vejr, har du brug for denne windjack-model, der sparer din krops varme. Derudover har konstruktionen forseglede sømme, der forhindrer, at kolde vindkast og fugt kommer i kontakt med din hud.

Vindjakkeren inkluderer elastisk stof, der favoriserer bevægelsesfrihed, især når du er på cyklen. I det ydre lag er der reflekterende elementer, der forbedrer synligheden under dårligt naturligt lys. Den indvendige foringskrage giver større komfort og varme.

Sportsbeklædningen indeholder Vectran, et forstærkende stof, der reducerer konsekvenserne af ulykker eller fald. På fronten inkluderer den en fuld lynlås, der glider hurtigt for at åbne og lukke herrejakken. Versionen har ingen hætte og fås i forskellige størrelser og farver AVIP regnjakke er ideel egnet til cyklister, der kræver det højeste niveau af beskyttelse, synlighed, cykelpræstation og sikkerhed. Cyklister, der regelmæssigt træner i kulde, svagt lys eller varierende vejrforhold har simpelthen brug for en jakke, der udfører, hvad der bliver kastet mod dem. AVIP regnjakke understøtter alle disse behov og forbedrer også en cyklists synlighed, sikkerhed og beskyttelse. AVIP Rain Jacket er designet til at styre meget våde forhold og har fuldt tapede sømme og er vind- og vandtæt til en 10.000 mm vandsøjle. Det stærkt åndbare stretchstof sikrer også, at det er i stand til at flytte fugtighed væk fra en rytter hurtigt og effektivt, selv ved høje intensitetsniveauer. For at understøtte synlighed og beskytte en cyklist i tilfælde af et fald er jakken tilgængelig med høj synlighed, har fremtrædende reflekterende logoer og er blevet forstærket med Vectran® i strategiske zoner på ærmerne for at beskytte ryttere og reducere konsekvenserne af en ulykke eller fald. Jakken er let og har en meget præcis ridepasning med præformede arme, en længere ryg og en høj blød børstet krave for ekstra komfort og varme.DWR-infunderet stof har en lynlås i fuld længde med tilføjet velcro-lukning, som også er på håndledene, som holder alle elementerne i skak, men giver en utrolig fleksibilitet, når det er nødvendigt.
Funktioner:
Letvægts 3-lags DWR infunderet PA-stof med tilføjet mekanisk strækning
Vandtæt med en 10.000 mm vandsøjle
Vindtæt materiale
Meget åndbart stof til støtte for intern fugtighedsstyring
Meget holdbare og slidbestandige Vectran® plaster på ærmet
Fuldt tapede sømme
Forbøjede ærmer til optimeret cykel- og rideposition
YKK Vislon lynlås i fuld længde for fleksibilitet
Længere længde på korsryggen for at understøtte kørestilling og ekstra beskyttelse
Velcro lukning foran og skriver for at holde vejret ude
Blødt børstet kravefor for ekstra varme og beskyttelse
Reflekterende logo på ryg og venstre ærme for at forbedre synligheden og sikkerheden


Er du på udkig efter POC Avip Rain Jacket? Behøver du ikke søge mere! Vi har alt indenfor Jakker i vores online cykel butik. Du kan finde mange forskellige modeller og altid til den bedste pris. De bedste cykel produkter, lige de bikeinn du manlger. Er du på udkig efter en gave? Så kig på vores Herretøj udsalg.

Funktioner POC Avip Rain Jacket

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up