`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

POC

POC Cerebel Raceday

POC Cerebel Raceday

POC Cerebel Raceday

POC Cerebel Raceday

POC Cerebel Raceday

POC Cerebel Raceday

  • POC Cerebel Raceday
  • POC Cerebel Raceday
  • POC Cerebel Raceday
  • POC Cerebel Raceday
  • POC Cerebel Raceday
  • POC Cerebel Raceday
  • POC Cerebel Raceday
  • POC Cerebel Raceday

POC Cerebel Raceday

Produktbeskrivelse POC Cerebel Raceday

Cerebel Raceday er en POC triathlonhjelm , denne model skiller sig ud for sin evne til at blive brugt under de vanskeligste omstændigheder. Dens konstruktion inkluderer tykkere områder og inkluderer desuden et pc-ydre låg.

Hvad angår pasformen inkluderer denne version et sikkert system, der inkluderer intern polstring. Blandt de fordele, du finder, er dens evne til at regulere Coolbest-temperaturen.

Modellen fås i tre størrelser S (50 56 cm), M (54 60 cm) og L (58 62 cm), du kan også vælge mellem forskellige farver.

Octal Aero er baseret på den prisbelønnede Octal hjelm, men er blevet videreudviklet til aerodynamik og skal anvendes i enkeltstart og arrangementer, hvor lav modstand er afgørende, uden at ofre sikkerheden, vægt eller komfort.

Det giver mere dækning og yderligere beskyttelse af templerne og bagsiden af ​​hovedet. For yderligere at forbedre sikkerheden, EPS liner er strategisk tykkere mest udsatte områder og er omfattet af den ydre PC skal.

De unikke og fuldt indpakning unibody shell byggeri fungerer som en monocoque og øger sikkerhedsmæssige egenskaber og konstruktion integritet af hjelmen og samtidig opretholde en lav vægt.

Den ultralette justering størrelse sikrer en behagelig og sikker pasform og den interne Coolbest polstring hjælper med at reducere temperaturen i grænsefladen mellem hjelmen og dit hoved.

Funktioner:

Ekstern MicroShell til aerodynamisk ydeevne

Højtydende EPS liner, optimeret i tæthed

Fuldt indpakning unibody shell byggeri

Ultralet justering størrelse, som er designet med lav kontaktflade

Stropper støbt ind liner

Temperatur regulering Coolbest polstring

Specifikationer:

Størrelser: S (50 56 cm), M (54 60 cm), L (58 62 cm)

VÆGT: 210 g (S), 215 g (M), 225 g (L)


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Hvis du vil lære mere omkring POC Cerebel Raceday, eller andre varer fra POC i Beskyttelser kategorien af bikeinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine cykel aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Hjelme kollektioner, du kan vælge cykel fra POC, et af de største mærker i industrien.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk