`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

POC

POC Essential Road Logo

POC Essential Road Logo

POC Essential Road Logo

POC Essential Road Logo

  • POC Essential Road Logo
  • POC Essential Road Logo
  • POC Essential Road Logo
  • POC Essential Road Logo
  • POC Essential Road Logo
  • POC Essential Road Logo

POC Essential Road Logo

Produktbeskrivelse POC Essential Road Logo

Essential Road Logo er cykeltrøje, der fremmer bevægelsesfriheden, fordi den tilpasser sig effektivt til din krop på grund af dens fire-vejs stretchstof. Dette sportstøj er bygget af polyesterstof med en let struktur, der tillader høj absorption.

Cykeltrikekonstruktionen inkluderer en YKK lynlås i frontlængde i fuld længde, der åbnes og lukkes og glider glat. Dette sportstøj inkluderer en elastisk klemme på ærmet og ærmet, der hjælper med at holde tøjet på plads.

Cykeltrøyen indeholder tre baglommer til opbevaring af personlige ejendele. Den har også en lynlåslomme til at beskytte mobilen. Versionen fås i forskellige størrelser og farver.

Essential Road Color Jersey er lavet af et åndbart og højspændende polyesterstof, og er en alsidig cykeltragt designet til øget fleksibilitet og komfort på alle rides. Den komplette lynlås og underarmsnet giver mulighed for optimal ventilation og temperaturregulering. Trøjen har tre baglænslommer og en ekstra mobiltelefonlommer til at bære alle de på cykelbehov. Med en elastisk nederdel holder jerseyen også sikkert på plads og behagelig pasform.

Tekniske egenskaber:

Åndbar og høj vævende polyesterstof

Tre baglæns lommer til at bære alle cykelbehov

Ekstra mobiltelefonlommer til ekstra sikkerhed

YKK lynlås i fuld længde for optimal ventilation og fleksibilitet

Elastisk på nederste hæm for at sikre en præcis pasform

Blød og behagelig ærmermuffe og krave

Mesh under arm og på sidepanel for ventilation og komfort


Ønsker du flere cykel varer fra POC? Hos bikeinn, din online cykel butik, du har mulighed for at vælge imellem masser af cykel varer, og andet POC Essential Road Logo. Lige nu har vi POC Essential Road Logo på lager. Hos os har kunden altid ret og vi gør alt for at tilfredsstille dine behov for cykel udstyr.

Funktioner POC Essential Road Logo

Typer af ærmer
Funktioner
Lynlås længde
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (8)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Store

-

Fantastisk produkt, jeg anbefaler altid en mindre størrelse end normalt

Store

-

Fantastisk produkt og forsendelse

Skær lille

-

Flot skjorte men skåret meget lille. Xl så stor som andre m eller l

Jersey

-

Jersey-kvalitet er fremragende. Jeg bruger POC-produkter om vinteren, jeg bruger dem også om sommeren. Jeg købte XL, er stram. 186 cm, 95 kg - Jeg vil købe XXL næste gang. (Jeg antager, at jeg foretrækker klubpas, denne trøje er sport fit)

Meget cool og kvalitet

-

Meget cool trøje, jeg kan godt lide POC-mærkeets minimalisme, det er en cool trøje til sommeren, kvalitetsshows, jeg ville købe flere produkter fra dette mærke, jeg bestilte en størrelse S til 159 cm og 54 kg, den er perfekt til mig.

Anmeldelse

-

Meget hurtig forsendelse

Fremragende kvalitet

-

God kvalitet og passende som altid fra POC.

Fremragende produkt

-

Fremragende produkt, god kvalitet på materialer og frem for alt meget behageligt. Som en anbefaling skal du være opmærksom på størrelserne, de er lidt små.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk