`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

POC

POC Essential

  • POC Essential
  • POC Essential

POC Essential

Produktbeskrivelse POC Essential

Road Cap er en klassiker i cykling og et element, der aldrig bør være langt væk fra en rytter baglomme. En kappe giver nogle unikke styling og individualitet, men frem for alt er det det perfekte værktøj til at holde vinden og kulden i stykker, holde solen ude af dine øjne og tilbyde relief fra regnen. Essential Cap leveres også med et reflekterende logo, der forbedrer din sikkerhed og synlighed på vejen.

Du kan også finde POC Essential i vores Herretøj kategori, fra din online cykel butik, eller hvad med Hovedbeklædning. Vi har også mange andre ting fra POC, hos bikeinn, har vi et kæmpe udvalg af cykel varer, som måske er noget for dig. POC er fokuseret på at tænke i nye baner og forbedre cykel, både for begyndere og øvede, til en lav pris.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Poc essentiel kop

-

Jeg kan lide det. Meget god kvalitet. Jeg kan anbefale. Tak skal du have .

Poc cykelhætte

-

Fremragende kvalitetshætte. Passformen er generøs og afslutter udseendet, når jeg er under min POC-hjelm

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk