`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

POC

POC Octal Aero AVIP

  • POC Octal Aero AVIP
  • POC Octal Aero AVIP
  • POC Octal Aero AVIP

POC Octal Aero AVIP

Produktbeskrivelse POC Octal Aero AVIP

POC Octal Aero AVIP-hjelm tilbyder høj synlighed og en aerodynamisk fordel og er en fantastisk højtydende hjelm. Med et holdbart, hurtigt og stiligt dækket design, ideelt til vej-, tidsforsøg, triathlon- eller Ironman-begivenheder og for dem, der ønsker enestående hastighedsgevinster.

Kun lidt tungere end Octal, bæres Octal Aero AVIP af Cannondale Garmin Pro Cycling Team. Denne hjelm med den ekstra eksterne mikroskal er sikker på at være den valgte hjelm til de hurtige, blæsende klassiske racer i den tidlige sæson i Belgien.

Med alle POC-hjelme er sikkerhed af største vigtighed. Octal Aero er POCs top i rækkehjelmen, der bruges af Andrew Talansky og Daniel Martin. Denne hjelm er hurtig, let og en stilfuld måde at beskytte dit hoved på.

Beskyttelsen er dækket af en specielt konstrueret Expanded Polystyrene (EPS) foring, dette er tykkere i de afgørende områder, der er tilbøjelige til at påvirke. Denne foring er dækket af en ydre skal af polycarbonat (PC), der giver mere dækning til sårbare områder, såsom templerne, og giver mere dækning end rivaliserende hjelmmærker.

Uni body shell-konstruktionen er utroligt stærk og resulterer i en meget let hjelm, kun 215 gram i sin mellemstore størrelse.

Octal Aero AVIP-hjelm er designet til at være aerodynamisk, men også godt ventileret. Ventilation er sørget for med omhyggeligt placerede luftventiler, der kanaliserer luftstrøm for at holde dit hoved køligt.

Der er installeret et Coolbest polstringssystem på indersiden af hjelmen. Dette forbedrer luftstrømmen og fugtighedsstyringen yderligere og reducerer således temperaturen mellem hjelmen og dit hoved.

Designet af denne futuristiske hjelm har vundet POC mange fans og priser. De sømløse integrerede hjelmstropper, der er støbt ind i foringen, giver en ren og diskret profil.

POC Octal Aero AVIP-hjelm har en omviklet pasform, der er fuldt beskyttet mod hovedet, hjulpet af det minimalistiske, enkle, men yderst effektive opbevaringssystem. Dette gør det muligt for rytteren at ringe tilpasningen til deres nøjagtige personlige præference.

AVIP er POCs system for opmærksomhed, synlighed, interaktion og beskyttelse. Dette er designet til at tilføje synlighed og forbedre sikkerheden. POC har produceret Octal Aero AVIP i en lys, orange orange farve og tilføjet en stregkode i I tilfælde af nød (ICE). Denne stregkode giver dig mulighed for at registrere dine personlige data på din hjelm, så i det uheldige tilfælde af en ulykke vil nødetaterne med den krævede app være i stand til at hente alle dine vigtige oplysninger.


Funktioner:

AVIP: Koncept for beskyttelse af opmærksomhed på synlighed Interaktion
Ekstern mikroskal til aerodynamisk ydelse
Højtydende Expanded Polystyrene (EPS) foring, optimeret i densitet
Fuldt indpakning af unibody shell-konstruktion
Ultralight størrelse justeringssystem, designet med lavt kontaktområde
Stropper støbt til foring
Temperaturregulering Coolbest polstring
Reflekterende patches og farvekombinationer for forbedret synlighed
Scannbar i tilfælde af nød (ICE) -tag


Specifikationer:

Vægt: 210gEN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Velkommen til vores POC Octal Aero AVIP, speciale tilbud! Har du brug for bikeinn, eller have nye cykel udstyr. bikeinn er en online butik der kun arbejder med de bedste nationale og internationale mærker, som POC og derved får det bedste ud af livet. Kig efter dine nye Beskyttelser.

Funktioner POC Octal Aero AVIP

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk