`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

POC

POC Octal

  • POC Octal
  • POC Octal
  • POC Octal

POC Octal

Produktbeskrivelse POC Octal

Poc Octal-hjelmen giver maksimal beskyttelse, ventilation, komfort, lethed, præcis pasform og sikkerhed, mens du praktiserer landevejscykling med fuld garanti for, at dit eventyr bliver en succes.

Unibody-skallen giver større dækning takket være den fulde konstruktion og derudover føles den lettere. Indvendigt kommer denne cykelhjelm med EPS-foring, der modstår meget godt de skrå og lodrette stød. Coolbest polstring giver friskhed og et strejf af køling til dit hoved.

Du kan justere denne cykelhjelm komfortabelt og hurtigt takket være de støbte stropper, så din udendørs aktivitet bliver fuld af sikkerhed og komfort på hver kilometer.

Den prisbelønnede Octal hjelm er udviklet til at tage det næste skridt i landevejscykel hjelm sikkerhed og giver optimal ventilation, komfort og vejer mindre end 200 gram (størrelse M, CE-version).


For yderligere at forbedre sikkerheden, oktal giver mere dækning og ekstra beskyttelse af templer og bagsiden af ​​hovedet og EPS liner er strategisk tykkere i de mest udsatte områder.


De fuldt indpakket unibody shell konstruktion fungerer som en monocoque og forbedrer sikkerhedsmæssige egenskaber og byggeri integritet hjelmen den samtidig opretholde en lav vægt.


POC har henvendt ventilation på en unik måde, og i stedet for at bruge mange små ventilationskanaler, oktal har færre, men større, ventilationsåbningerne. Denne ventilation design tillader mere luft strømme gennem hjelmen, hvilket også resulterer i en forbedret aerodynamisk ydeevne.


Den lette justering størrelse sikrer en behagelig og sikker pasform, mens Coolbest polstring hjælper med at reducere temperaturen ved grænsefladen mellem hjelm og hoved.Features:


Højtydende EPS liner, optimeret i tæthed.

Fuldt pakket unibody shell konstruktion.

Generøst ventileret, hjælp POCs unikke ventilation design.

Størrelse justering system.

Remme støbt ind liner.

Temperaturregulerende Coolbest polstring.

Eye garage for at holde dine solbriller sikkert på plads, når de anbringes på hjelmen.Specifikationer:


STØRRELSER & VÆGT:


Små: 50 56 cm (190 g)

Medium: 54 60 cm (195 g)

Store: 56 62 cm (205 g)


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Leder du efter gode kvalitets Hjelme, så vil vores udvalg i Hjelme, leve fuldt op til dine forventninger. Vi anbefaler POC Octal, til kun 173.99 $ og på lager. bikeinn er det bedste sted at købe cykel udstyr, til de bedste priser. Hvis du finder POC Octal, til en bedre pris end vores, tilbyder vi den samme Pris.

Funktioner POC Octal

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (21)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Octal poc

-

Den orange farve er utrolig, og det samme er ventilationen, det ser ud til at du ikke har noget på!

Stor hjelm

-

Komfortabel

Gebial

-

Produktet er storslået

Smuk hjelm

-

Tak Bikeinn for denne smukke hjelm med denne smukke orange farve!

Storslået

-

Den orange farve er fantastisk, og det samme er ventilationen, tak Bikeinn for dette produkt til denne pris!

Fedt nok!

-

Glat levering, smukt design, perfekt pasform. Både vandret og lodret justering giver en god pasning omkring kraniet (hovedomkrets 59) med M.

Poc stor !!

-

Designfarven er den bedste. Både størrelse og ontspor er perfekte. Jeg vil have dig til at forlade det som en standard uden at ændre det.

Storslået hjelm

-

Jeg er endnu ikke gået ud med ham på vejen, men jeg får en fornemmelse af, at det er en super letvægtshjelm med meget god ventilation og jeg elsker også modellen.

Det var en god shopping

-

Vi var i stand til at købe en let, høj ydelse, cool hjelm til en overkommelig pris. Leveringstiden er også et par dage, hvilket er nyttigt til at komme i gang.

Poc octal hjelm

-

Komfortabelt og meget ventileret, æstetisk elsker jeg det, det vejer intet, jeg anbefaler det 100%. Meget hurtig levering og nøjagtige meddelelser. Det anbefales stærkt at købe her

Octal navi black hjelm

-

Produktet er fremragende!

Fremragende!

-

Meget behagelig og meget lys hjelm! Helt anbefalet!

Let og godt

-

Hjelmen er meget lys, min balance siger præcis det samme som producentens 225g. Du kan næppe mærke det på hovedet. Passformen er også stor (i hvert fald for mit hoved). Designet er naturligvis et spørgsmål om smag, jeg kan godt lide det. Udførelsen er god. POC Octal skal være meget sikker, jeg håber, at jeg ikke kommer ind i situationen for at teste dette selv ud ... Clear Buy anbefaling.

Fremragende

-

Som altid ... fremragende cykel i !!

Poc oktal

-

Jeg er meget tilfreds. Kvalitet top. Passer perfekt. Glad igen.

Sikkerhedsstandarder

-

Hej Hjælper denne hjelm med australske standarder? Leveres det med det australske standardklistermærke? tak til Andrew

vore eksperters svar

Hej,
Certificeringerne af denne hjelm er:
- EN 1078,
- CPSC 12.03,
- AS / NZS2063-2008
Vi håber det vil hjælpe dig.
Regaerds.

Oktal raceday

-

Store flotte, letvægts hjelm

Fremragende

-

Lav vægt. Stor pasform. Awesome styling. Big minus dens pris.

Stor produkt

-

Stor lys hjelm, godt ventileret og super pasform.

1st kontakt

-

I dag frigivet jeg POC Octal, 1st kontakt med ham og med det mærke. Meget behagelig, let. Det lader til, at du er uden hjelm, tilpasser sig mit hoved. I mit tilfælde bruger jeg størrelse M (54-60cm) og mit hoved er 58cm, ideel! Som et negativt punkt fremhæve sidestropper, er de ikke reguleres i længden og er den klassiske materielle liv. I dag er der markerer indarbejde nye, mere hygiejniske materialer. Endelig vurdering: 9/10

Poc hjelm

-

sikker hjelm men de indvendige finish er sjusket og intet i henhold til prisen

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk