`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Poc

Poc Omne Air Spin

Poc Omne Air Spin

Poc Omne Air Spin

Poc Omne Air Spin

  • Poc Omne Air Spin
  • Poc Omne Air Spin
  • Poc Omne Air Spin
  • Poc Omne Air Spin
  • Poc Omne Air Spin
  • Poc Omne Air Spin

Poc Omne Air Spin

Produktbeskrivelse Poc Omne Air Spin

Poc Omne Air Spin-hjelm giver fremragende komfort, tilpasset pasform, beskyttelse og støtte til lang cykling eller mountainbiking .

SPIN-teknologien giver maksimal komfort og dæmpning takket være silikonepuden. Desuden inkluderer denne cykelhjelm en EPS-foring, hvis densitet kan absorbere anslaget. Ventilationskanalerne giver dig en friskhedsfølelse i hele hovedet, så du vil aldrig føle dig sved.

Denne motorcykelhjelm har et 360 ° fit-system, der letter den tilpassede tilpasning til dit hoved, også takket være de justerbare og støbte stropper.

Omne air spin er hjelmen til at inspirere og beskytte alle vej- og bycyklister, der er skabt med den optimale blanding af funktion og form. bygget af prisvindende teknologier og innovationer, er hjelmen designet til at give forbedret sikkerhed for cyklister, samtidig med at man forstærker det sensoriske mirakel, der følger hver cykeltur.

Omne air spin er udviklet til forbedret sikkerhed, hvis kerne er en optimeret eps liner tæthed til krasj beskyttelse. Hjælmen har dog også en slankere profil takket være den præcise dybde i linerens kerneområder og den optimerede dækning af hjelmskallen. frontal zone ventilationsporte og en semi shell konstruktion bidrager til en hjelm, der rammer den perfekte balance for alle ryttere under alle forhold.

skabt af vores oplevelses- og sikkerhedsopgave, omfatter omnesluftspinnet det patenterede patenterede skråbeskyttelsessystem, spin, som gør det muligt for hjelmen at bevæge sig i forhold til hovedet under et fald og kan reducere den kraft, der overføres til hjernen. Derudover er der mange innovationer og teknologier, som f.eks. en 360 ° justeringssystem, præcisionspasningsremme, optimeret form alle går mod at skabe optimeret cykelbeskyttelse for alle.

multifunktionshjelm lige hjemme på vejcyklen som den daglige pendling

funktioner poc s patentanmeldt skråstød beskyttelse system, spin

højtydende eps-liner med optimeret tæthed for at give den ideelle crash beskyttelse

optimeret design og form for en slankere profil

Lette vægtstørrelsesjusteringssystem til en personlig pasform

let justerbare præcisionsremme støbt i hjelmforingen for ekstra komfort og sikkerhed

kommer i både glans og matfarve


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Vent ikke med at købe din Poc Omne Air Spin! Hos bikeinn alle vores Beskyttelser produktor, er med fabriksgaranti fra Poc. Køber du i vores online cykel butik, modtager du masser af fordele, du får adgang til vores cykel fællesskab. Bestil dine Poc Omne Air Spin nu og modtag dem hurtigst muligt.

Funktioner Poc Omne Air Spin

Køn
Alder
beskyttelse Helmet
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (42)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Hjelm

-

Super kvalitet !!

God hjelm

-

Superkomfortabel hjelm med kvalitetsfinish

Dejlig hjelm

-

Meget flot hjelm: sidder godt, behageligt i hovedet, flot og en god hovedafdækning. Men prøv venligst at øge din leveringsvirksomheds aktivitet: sporing af frygtelige - begrænsede opdateringer. Jeg sporet min levering fra nederlandske postsider (jeg bor i Finland, viste mig, at min pakke var blevet leveret allerede for et par dage siden, ingen sms'er, e-mail-notater, nada!). Det er hele kæden fra butikken indtil hoveddøren, hvad der tæller i dag. Forbeholdet, selve redskabet (hjelm, garmin 1030 og Castelli-jakke) var dog ❤.

Et godt produkt

-

Meget god hjelm, den passer meget godt. Kun det var svært at vælge størrelsen. Størrelse L var for stor til en hovedomkrets på 57,5 cm. Jeg måtte tage M

Hjelm i høj kvalitet

-

Hjelmen er behagelig på hovedet og sidder perfekt. Levering tog derimod lang tid.

Fremragende hjelm

-

Det overgik mine forventninger, fremragende i forholdet mellem pris og kvalitet. Super hurtig levering.

Fremragende

-

Fremragende produkt, god kvalitet og pris

Pcc-hjelm

-

Letvægtshjelm, behagelig og præcis i størrelse S. Jeg anbefaler det, fremragende produkt!

Alt perfekt med produktet og leveringstiden

-

Endnu en gang cyklen over forventningerne, produktet er af kvalitet og perfekt design, super tilfreds med ordren, levering og pris. Jeg fortsætter med dig indtil slutningen!!!!!!

Glad stedet i tunge tider

-

Dejlig med pris, kommunikation, pakning og hjelm.

Anmeldelse

-

Dejlig hjelm !, forholdet mellem god pris og kvalitet !!

Høj kvalitet

-

Ikke meget let, men meget høj kvalitetsfølelse. 58 cm til M størrelse egnet. God ventilation.

Hjelm

-

Fremragende pasform, meget behagelig, ideel farve, forvent nu at være i stand til at gå ud og prøve det på vejen ....

Meget god hjelm

-

Et godt, behageligt og produkt af god kvalitet. Meget tilfreds med købet.

Top hjelm

-

Super Pasform og let

Til brug i kontor og weekend

-

Elsker det så meget. Passer også til mit vigtigste arbejde til weekendrejse. Lysere sammenlignet med min tidligere Osprey Nova. Den eneste ulempe er mellemrummet, der kun fik envejs lynlås og sidder altid fast ved stroppen.

Satisfecho

-

Perfecto estado, tal como lo muestran.

Hjelm

-

Passer perfekt, super let og smuk at se på! Alt i alt elsker hjelmen

Meget god.

-

Meget godt produkt, komfortabelt og godt ventileret ifølge POC.

Meget tilfreds!

-

Fantastisk hjelm, udstråler kvalitet, smukt design, måske ikke den letteste på markedet, men føles bestemt ikke tung. Leveres også med et dejligt praktisk cover.

Fantastisk hjelm af poc-kvalitet

-

Min 2. POC-hjelm, og ser godt ud, kan du se og opkræve kvaliteten. Det passer så godt, at du glemmer, at du har det på hovedet.

Perfekt *****

-

Fantastisk pasform og meget godt ventileret. Super service og hurtig levering.

Poc omne air spin

-

Stor værdi for pengene. Sej farve!

Perfekt

-

Perfekt produkt til en god pris.

Fremragende produkt

-

Meget behagelig og med et spektakulært design.

Poc omni air

-

Stilfuld og behagelig hjelm. forsendelse er også ganske hurtig. Højt anbefalet.

Godt

-

Flot farve

Anmeldelse

-

Hjelmen passer godt, og det er et fantastisk stykke sikkerhedsudstyr på vejen. Tak.

Poc omne air spin

-

Alt cool, forsendelse, sporing og selve produktet

God struktur

-

Design og tekstur er også meget god. Det er en hjelm med høj sikkerhed og sikkerhed. Det er et stort hoved, men der er plads i L-størrelse. En ulempe er, at hakestroppen er kortere.

Købe

-

Det fremragende produkt og til en meget god pris. Jeg har været en kunde hos Bideinn i lang tid, og sandheden er meget alvorlig. Pakken ankom uden problemer på tre dage. Perfekt.

Kølig og let.

-

Kombinationen af hvid og orange er vidunderlig og meget cool. Det er let og kompakt, så følelsen af at bære det er meget forfriskende. Jeg vil arrangere dem i forskellige farver.

Let og stilfuldt!

-

Let og stilfuldt som vist på eksemplerne. Størrelsen er pæn og kompakt, følelsen af at bære er god, og kombinationen af hvidt og orange er det bedste, og jeg kan virkelig godt lide det.

訂單 就像 網站 上 的 圖片 一樣, 在 包裹 完好無損 的 時間 內 收到 包裹, 提供 準確 的 信息. 非常 感謝 你.

-

訂單 就像 網站 上 的 圖片 一樣, 在 包裹 完好無損 的 時間 內 收到 包裹, 提供 準確 的 信息. 非常 感謝 你.

Kvalitet og pris

-

Produktet passer til mine ønsker og det bedste til en fantastisk pris. Jeg har været en klient hos Bikeinn i årevis, og sandheden er, at de aldrig har svigtet mig.

123

-

Ordren er som billedet på webstedet, hvor pakken modtages inden for den tid, pakken er indstillet i perfekt stand, hvilket giver nøjagtige oplysninger. Mange tak.

Perfekt

-

Perfekt. Komfortabel. Han ankom til tiden, det var til en gave. POC er en succes.

Tilfredsheden er høj.

-

Det var den første oversøiske postordre. Det tog tid fra forsendelse, men produktet var pænt, og der var ikke noget problem med pakning. Farvningen af produktet var mere levende end set på billederne. Vi er meget tilfredse med pris, kvalitet og håndtering.

Poc omne air spin

-

Når jeg først besluttede hvilken hjelm jeg ønskede, fandt jeg den angivet på bikeINN. Jeg vidste ved køb af andre produkter fra outletINN, at deres service ville være fremragende - DET VAR IGEN. Produktet er af meget høj kvalitet. Jeg har haft andre hjelme omkring dette prispunkt, men jeg vil anbefale dette som et meget behageligt godt passende og godt præsenteret produkt.

Super smuk hjelm

-

Designet er virkelig godt, finishen på produktet er ikke dårlig, funktionen og ventilation er ikke dårlig, og ulempen er en lille vægt.

Hjelme poc

-

Ordren er som billedet på webstedet, hvor pakken modtages inden for den tid, pakken er indstillet i perfekt stand, hvilket giver nøjagtige oplysninger. Mange tak.

Hjelme poc

-

Ordren er som billedet på webstedet, hvor pakken modtages inden for den tid, pakken er indstillet i perfekt stand, hvilket giver nøjagtige oplysninger. Mange tak.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk