`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Poc

Poc Omne Air Spin

Poc Omne Air Spin

Poc Omne Air Spin

Poc Omne Air Spin

  • Poc Omne Air Spin
  • Poc Omne Air Spin
  • Poc Omne Air Spin
  • Poc Omne Air Spin
  • Poc Omne Air Spin
  • Poc Omne Air Spin

Poc Omne Air Spin

Produktbeskrivelse Poc Omne Air Spin

Omne air spin er hjelmen til at inspirere og beskytte alle vej- og bycyklister, der er skabt med den optimale blanding af funktion og form. bygget af prisvindende teknologier og innovationer, er hjelmen designet til at give forbedret sikkerhed for cyklister, samtidig med at man forstærker det sensoriske mirakel, der følger hver cykeltur.

Omne air spin er udviklet til forbedret sikkerhed, hvis kerne er en optimeret eps liner tæthed til krasj beskyttelse. Hjælmen har dog også en slankere profil takket være den præcise dybde i linerens kerneområder og den optimerede dækning af hjelmskallen. frontal zone ventilationsporte og en semi shell konstruktion bidrager til en hjelm, der rammer den perfekte balance for alle ryttere under alle forhold.

skabt af vores oplevelses- og sikkerhedsopgave, omfatter omnesluftspinnet det patenterede patenterede skråbeskyttelsessystem, spin, som gør det muligt for hjelmen at bevæge sig i forhold til hovedet under et fald og kan reducere den kraft, der overføres til hjernen. Derudover er der mange innovationer og teknologier, som f.eks. en 360 ° justeringssystem, præcisionspasningsremme, optimeret form alle går mod at skabe optimeret cykelbeskyttelse for alle.

multifunktionshjelm lige hjemme på vejcyklen som den daglige pendling

funktioner poc s patentanmeldt skråstød beskyttelse system, spin

højtydende eps-liner med optimeret tæthed for at give den ideelle crash beskyttelse

optimeret design og form for en slankere profil

Lette vægtstørrelsesjusteringssystem til en personlig pasform

let justerbare præcisionsremme støbt i hjelmforingen for ekstra komfort og sikkerhed

kommer i både glans og matfarve


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Find Poc Omne Air Spin på lager og til den absolut bedste pris. Besøg bikeinn, din online butik, med cykel udstyr. Masser af gode tilbud, direkte til dig. Med sikker betaling og mulighed for at følge din pakke. Bestil dine Poc Omne Air Spin her! Så du kan få det meste ud af din træning eller anden sport.

Funktioner Poc Omne Air Spin

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk