`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

POC

POC Tectal Race Spin

POC Tectal Race Spin

POC Tectal Race Spin

POC Tectal Race Spin

  • POC Tectal Race Spin
  • POC Tectal Race Spin
  • POC Tectal Race Spin
  • POC Tectal Race Spin
  • POC Tectal Race Spin
  • POC Tectal Race Spin

POC Tectal Race Spin

Produktbeskrivelse POC Tectal Race Spin

Poc Tectal Race Spin-hjelm giver komfort, lethed, ventilation, præcis pasform og sikkerhed til de specialiserede kørere i mountainbiking eller enduro, hvor risikoen for stød mod et træ er større.

Derfor har Poc gjort en indsats for at vælge de bedste materialer til at designe denne cykelhjelm : Unibody og PC shell er fuldt bygget i ét stykke og er mere modstandsdygtige over for slag mod skarpe genstande.

Spin-teknologien garanterer komfort med siliciumdynene, og EPS-foringen er meget modstandsdygtig over for lodrette og skrå påvirkninger. Ventilationen fungerer optimalt, så hovedet altid er friskt. Du kan nemt justere denne cykelhjelm med støbte stropper.

Med funktioner fra flere af POCs prisvindende hjelme og en unibody shell-konstruktion, der først blev introduceret i vores banebrydende Octal vejhjelm, giver Tectal Race SPIN beskyttelse og ventilation i en tidligere uset skala til mountainbykørere.

Med inkluderingen af SPIN (Shearing Pad INside), vores patenterede silikonepude-teknologisystem, bygger hjelmen videre på hele vores hjelmtilgang til design og konstruktion for at levere overlegne niveauer af komfort, pasform og ydelse.

Andre sikkerhedsfunktioner inkluderer et aramidebro-system for forbedret strukturel integritet og en forstærket EPS-foring. Unibody-shell-konstruktionen understøtter hjelmenes integritet, mens den sikrer, at vægten forbliver lav. Og med ventilation, der er optimeret og evalueret gennem testning af vindtunneler, leverer Tectal Race SPIN let, pålidelig beskyttelse, der holder dig kølig, når du skubber dine grænser på sporet.

Justerbar top:

Sørg for, at dit syn ikke påvirkes af sollys med den justerbare top.

Spin:

En silikone gellignende membran inde i hjelmpolstringen danner grundlaget for vores patentventende SPIN (Shearing Pad INside) teknologi.

Goggle Clip:

Sørg for, at dine beskyttelsesbriller holder sig på plads, hver gang du rammer stierne med denne aftagelige beskyttelsesbrilleklip.

Funktioner:

Trail dedikeret mountainbike hjelm designet til at give mere dækning ved templer og bag på hovedet.

Fuldt indpakket unibody shell-konstruktion for at forbedre hjelmstyrken

Hjelm integreret med patentsøgt SPIN (Shearing Pad Inside) puder

Letvægts

Højventileret ved hjælp af POCs unikke ventilationsdesign

Aramid bridge-teknologi integreret med foring for forbedret strukturel integritet

Højtydende pc-shell, der dækker mere af foringen for at forbedre sikkerheden og beskyttelsen mod skarpe genstande

Enkelt og let justeringssystem for perfekt pasform

Præcisionsbånd støbt til foring for ekstra komfort

Goggle-klip

Justerbart visir

Recco reflektor

Specifikationer:

Vægt: 368g


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Køb din favorit Beskyttelser model og nyd cykel. Der er 30 dages returret, hvis du ikke er tilfreds med dit køb af POC Tectal Race Spin. Hvis du er i tvivl om du skal købe dine POC Tectal Race Spin, kan du kontakte vores professionelle team cykel via telefon eller e-mail.

Funktioner POC Tectal Race Spin

Køn
Alder
beskyttelse Helmet
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fantastisk produkt, fremragende service i butikken

-

Et produkt, der ikke skuffer, som jeg forventede, er et brand, der skaber tillid. Og interaktionen med den fremragende butik, altid opfyldt med forsendelserne !!

Som en handske!

-

Fantastisk hjelm, udseende, pasform og funktionalitet er 10 ud af 10

Anmeldelse

-

Cool hjelm! Sidder meget godt!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk