`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

POC

POC Tectal

POC Tectal

POC Tectal

POC Tectal

  • POC Tectal
  • POC Tectal
  • POC Tectal
  • POC Tectal
  • POC Tectal
  • POC Tectal

POC Tectal

Produktbeskrivelse POC Tectal

Tectal er en sportshjelm, der genererer tilstrækkelig ventilation, fordi den er designet til aggressiv kørsel. Denne version skiller sig ud for at være let, behagelig og nem at justere.

Denne model er specielt skabt til cyklister, der elsker udholdenhedsløb. I bunden af skallen indeholder den en forstærket aramidbro i et stykke. Justeringssystemet kombinerer stropper på hagen og mikrometrisk lukning af hjulet for bedre håndtering.

Modellen har et bredt visir, der beskytter mod virkningerne af UVA- og UVB-stråler på din hud. Hjelmmodellen har 18 udluftninger fordelt foran (8 udluftninger), side (2 udluftninger), bagpå (5 udluftninger) og øverst (3 udluftninger). Versionen fås i tre størrelser XS / S 51 54cm (320gr), M / L 55 58cm (350gr) og XX / XXL 59 62cm (370gr) og i forskellige farver.Den godt ventileret Tectal er specielt udviklet til aggressiv trail ridning og enduro racing og inkorporerer aramid broer system fra POC er gennemprøvede og prisvindende Trabec hjelm. Den forstærkede EPS liner giver en høj grad af beskyttelse og unibody shell byggeri, der blev indført i POC banebrydende Octal landevejscykling hjelm, forbedrer yderligere sikkerhedsmæssige egenskaber og konstruktion integritet af hjelmen og samtidig opretholde en lav vægt. Tectal tilbyder mere dækning end konventionelle mountainbike hjelme og har en meget effektiv ventilation design, optimeret og evalueret gennem vindtunnel test. Den lette justering størrelse sikrer en komfortabel og sikker pasform.

Funktioner:

EPS liner.

Ydre PC shell.

Unibody skalkonstruktion.

Aramid fiber nettet for beskyttelse og holdbarhed.

Designet til at give mere dækning på templer og bagsiden af ​​hovedet.

Størrelse justering system.

Justerbar visir.

Recco reflektor.

Specifikationer:

Vægt 340 g


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Vent ikke med at købe din POC Tectal! Hos bikeinn alle vores Beskyttelser produktor, er med fabriksgaranti fra POC. Køber du i vores online cykel butik, modtager du masser af fordele, du får adgang til vores cykel fællesskab. Bestil dine POC Tectal nu og modtag dem hurtigst muligt.

Funktioner POC Tectal

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (58)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Bedste hjelm

-

Jeg synes, det er svært at finde en bedre hjelm. Læs historier om drenge, der skylder deres liv til det. Ja, det koster penge, men du kan ikke skære ned på dette. Poc hjelmen er virkelig fantastisk!

Poc tektal

-

Bikeinn sendes hurtigt, og hjelmen er fantastisk! Pålidelig webside!

Bedste hjelm til dato

-

Flere ventilationskanaler end et spil blandt os, cool, fremragende wrap rundt under / forbi ører, der beskytter bunden af kraniet og kæben / ørerne, hvis du kommer ud efter en knust stak. Masser af åbninger gør det meget køligere i australsk fugtigt / varmt miljø

Kvalitetshjelm

-

Det er en komfortabel og velbygget hjelm. Størrelse passer dog til lille imo.

Fantastisk produkt

-

Fantastisk produkt, god pris. Det tog lang tid at ankomme i god pakning. Tak

Gennemgå køb hjelm poc tectal

-

Det var hjelmen, jeg ledte efter, og til sidst fandt jeg den her til en god pris. Godt produkt og hurtig forsendelse. Tilfreds og anbefalet.

Top

-

Top produkt. Passer som en handske og meget hurtig service. Inden for 3 dage modtog jeg hjelmen. Top

Poc hjelm

-

Perfekt. efter at have læst nogle anmeldelser var jeg bekymret for, at det ikke ville ankomme. ankom hurtigt, godt pakket, god pris. tak skal du have

Poc tectal hjelm

-

Tillykke med tjenesten! Hjelm. Perfekt! Tak!

Poc tektal

-

Fremragende produkt !!

Poc tectal hjelm

-

Fantastisk hjelm. Det bedste, jeg har fundet. Fantastisk service fra BikeInn og den bedste pris. Kom fra Spanien til Storbritannien om et par dage. UDMÆRKET!

Poc hjelm

-

Det passer perfekt. Kvalitetsprodukt opfattes

Poc tektal

-

Superhjelm! Hurtig levering til Østrig! Tak indtil næste gang!

Poc hjelm

-

Min søn er meget glad. Hjelmen ser godt ud og af god kvalitet. Levering og emballage også god.

Poc hjelm

-

God hjelm, rigtig størrelse Tak

Levering til tiden

-

Enkel, men alligevel elegant

Poc tektal

-

Fremragende produkt passer som en handske. Kan ikke tro, hvor hurtig portoen kun var 3 dage fra Spanien til Storbritannien, fremragende service kan varmt anbefales

Tectal hjelm - uransort

-

Dejlig og fremragende kvalitet. Levering og emballage også god. Tilfreds med den service og det produkt, jeg købte. Kan anbefales til alle. Tak!

Poc hjelm

-

Flot hjelm, passer godt. Levering og information leveret fremragende. Dyrt, men har haft et par nedbrud, vil hellere have produkter af god kvalitet for at give maksimal beskyttelse

Henstilling

-

Jeg ankommer hurtigt, meget godt produkt. Jeg vil fortsætte med at shoppe i butikken

Sublim kvalitet

-

Smuk kvalitetshjelm, føles og passer perfekt Hvis du tager hensyn til din sikkerhed, så er denne hjelm et bestemt køb eller skal have.

Store!

-

Perfekt pasform, perfekt pris! Fantastisk køb for mig på BikeINN. Dette var min første ordre med nogle gange andre varer (sendt til Holland). Lidt senere, men det generede mig ikke. Jeg bestiller her igen.

Poc tectal hjelm

-

Er stor! Hjelmen er i perfekt stand. Jeg bestilte 10/11/2020, 22/10/2020 Jeg havde det derhjemme. Mange tak. Hilsen teamet fra "Bikeinn".

Fremragende hjelm

-

Det føles og passer godt.

Poc tektal

-

Dejlig hjelm, god emballage. Nu fik jeg min drømmehjelm. Nu er jeg GMBN

Stor hjelm

-

Levering, stor emballage! Hjelmen er lidt større, så det var nødvendigt at bestille en størrelse mindre, da pandebåndet i størrelse M trykkede på øret. Ser godt ud!

God hjelm

-

Dejligt og perfekt gran

Anmeldelse

-

Awsome og flot hjelm

Poc tectal hjelm

-

Hurtig levering, god kvalitet og godt pakket, varen som beskrevet sikkert vil bestille igen

Fantastisk

-

Kvalitetsprodukt og gode tjenester fra Bikeinn. Tak!

Fremragende hjelm

-

Fantastisk køb, hjelmen er så behagelig, og jeg føler mig meget sikker på at bære den - den mest behagelige hjelm, jeg nogensinde har ejet, og den ser godt ud! God service og hurtig forsendelse og god sporing af Bikeinn,

Top

-

hurtig levering-top produkt

Hjelm idaman sudah sampai !!

-

Hjelm idaman sudah sampai walaupun lambat sikit. Tapi hjelm memang berkualiti tinggi, seperti yang di jelaskan. Muat dengan pilihan saiz kepala. Saya suka !!

Jeg bekræfter din ekspertise ...

-

Hjelmen er i overensstemmelse med beskrivelsen. Design, komfort og lethed. Også den bedste pris på markedet.

Fremragende hjelm

-

Imponerende hjelm

Poc tektal

-

Flot hjelm, synes rimelig godt lavet, ser godt ud på hovedet, dvs. ikke som en svamp. Fit er god, MEN pandebåndet gnides på, hvor toppen af mit øre møder mit hoved.

Fremragende køb, helt tilfreds!

-

Hjelmen ankom perfekt pakket og inden leveringsfristen. Sporing af pakken helt opdateret. Det er den bedste pris, jeg fandt, selvfølgelig bruger jeg din service igen!

Poc

-

Perfekt!

Lille

-

Lidt kan siges om Casco, det er POC. Hurtig og ved levering af tid bestilte jeg den forkerte størrelse, returner og skift størrelse let og hurtigt.

Fantastisk

-

Har lige modtaget min hjelm ..... elsker det !! Passer perfekt, godt designet og så behageligt.

Fantastisk hjelm

-

Let og god pasform!

Super udløbet

-

Alt gik perfekt!

Passer perfekt !!!

-

God hjelm. Passer perfekt. Visuelt fantastisk !!!

Fantastisk hjelm !!

-

Den bedste pris, jeg kunne finde, Denne hjelm er sååå komfortabel. Meget professionel firmahurtig levering + pakkesporing bruger denne service igen.

Poc hjelm

-

Jeg kunne ikke være mere tilfreds, POC-hjelmen er lige som beskrevet. Jeg anbefaler på det kraftigste at købe på INN-cyklen. Ud over 100% pålidelig og hurtig er overvågning og information top.

Poc hjelm

-

Jeg kunne ikke være mere tilfreds, hjelmen er alt, hvad der er beskrevet i bikeINN. Og jeg kan varmt anbefale at købe på bikeINN. Det er 100% pålideligt og hurtigt i levering.

Hjelm på toppen

-

Let, behagelig hjelm. Hurtig levering.

Flot hjelm

-

Størrelsen er sand og har en mikrojusteringsfunktion, der er let at få adgang til. Udseendet er helt fantastisk.

Poc tektal gennemgang

-

Luft flyder let gennem hjelmen, hvilket gør den til en af de bedre ventilerede trail / enduro-hjelme, jeg har testet. god dækning, god ventilation.

Poc-hjelm

-

Fremragende kvalitet og design, som du altid kan forvente af poc. Fantastisk pasform!

Godt.

-

Tilfreds med alle aspekter af farve, pasform og vægt.

Tektal poc-hjelm

-

Meget god hjelm, meget let. Igen et godt stykke arbejde fra Tradeinn, fra køb til levering. Hilsner!

Fremragende kundeservice - størrelse problemer

-

Mit hoved måler mellem 58-59 cm, og jeg har haft det uheldige at XL'en går fra 59 til 62 og ML går fra 55 til 58. Den første er for stor, fordi selvom regulatoren er reguleret op til Hovedets form, resten af hjelmen er meget løs. Med ML sker det, at jeg bliver lige og presset med en følelse af overvældelse. Under alle omstændigheder har kundeservicen været meget god, og jeg har ikke haft problemer med afkastet. Jeg har brug for at finde et mærke uden denne sammenfald mellem størrelser og jeg er sikker på at jeg vil købe den her.

Kvalitet hjelm

-

Fremragende lys og behagelig hjelm! Hurtig levering!

Comentari

-

En Casc molt comode, jeg er enig i, at jeg har trobat er gummi eller peça, der holder strimlen over corretge.

Hjelm

-

Superhjelm, lys og meget komfortabel. Jeg vil fortsætte med at bruge denne online butik.

Hjelm poc tectal

-

Superhjelm, lys og meget komfortabel. Jeg vil fortsætte med at bruge denne online butik.

Poc tecal hjelm

-

Hvilken form bruger hjelmjusteringssystemet (hjul eller glidende lås), er udskiftning af interne pads tilgængelige tak.

vore eksperters svar

Hej,

Denne hjelm har et hjul til justeringssystemet, og vi har ikke udskiftning internt puder.


Hilsen.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk