`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Poc

Poc Ventral Air Spin

Poc Ventral Air Spin

Poc Ventral Air Spin

Poc Ventral Air Spin

  • Poc Ventral Air Spin
  • Poc Ventral Air Spin
  • Poc Ventral Air Spin
  • Poc Ventral Air Spin
  • Poc Ventral Air Spin
  • Poc Ventral Air Spin

Poc Ventral Air Spin

Produktbeskrivelse Poc Ventral Air Spin

Poc Ventral Air Spin-hjelm er en af de fedeste og mest ventilerede modeller af mærket takket være dens design med flere ventilationsporte, og den er også yderst sikker og let, så du kan bære den med på dine udflugter eller rejser på bjerget.

Spin-teknologien giver dig en intern silikonepude, der giver komfort og EPS-foring er sikrere, da det garanterer god dæmpning mod lodrette eller skrå stød. Denne cykelhjelm er indpakket i et enkelt stykke Unibody-skal, så den holder intakt imod et stød.

Denne cykel- eller motorcykelhjelm giver en kølig følelse i hele dit hoved på grund af de ventilationskanaler, der favoriserer luftcirkulation. De justerbare stropper giver stor komfort, støtte og sikkerhed.

Vores nye præstationshjelm er designet til at levere afkøling på måder som aldrig før. Med præcise ventilationsporte og interne kanaler til styring af luftindtag og frigivelse ved både lave og høje hastigheder, giver hjelmen en højkølingseffekt over hele hovedet. Ideel til lange rides i bjergene eller varmere dage i sadlen. Vinder af den eftertragtede Design and Innovation Award 2019 arbejder Ventral Air SPIN for at forbedre en aerodynamisk profil for ryttere og minimere træk. Specifikke luftstrømningszoner forbedrer ventilation og afkøling, mens den aerodynamisk optimerede bagkant reducerer turbulens. Den usædvanligt lette Ventral Air SPIN er udviklet efter vores helhelmet tilgang. Den har en fuldt pakket unibody shell konstruktion og en EPS liner, der giver en ideel balance mellem vægt og sikkerhed. Vores patenterede silikone pad teknologi system SPIN også funktioner. Praktiske funktioner omfatter et letvægts størrelse justeringssystem, der garanterer en personlig pasform og en øjengarage for nem og sikker opbevaring af briller, når de ikke er i brug.

Funktioner:

Strukturelt optimeret hjelm med præcise ventilationsporte og interne kanaler til styring af luftindtaget og frigivelse ved både høje og lave hastigheder.

Ekstrem køling og ventilation på grund af havne og innovativt indre luftstrøm design.

Unikt design optimeret med CFD test for aerodynamisk ydeevne og minimal luft turbulens.

Funktioner POCs patentanmeldte silikonepude system, SPIN (Shearing Pad Inside).

High Performance EPS-liner med målrettet og optimeret tæthed, der giver den ideelle balance mellem lav vægt og kollisionsbeskyttelse.

Fuldt pakket unibody shell konstruktion for at øge sikkerhed og hjelm integritet.

Lette vægtstørrelsesjusteringssystem til en personlig pasform.

Nemt justerbare præcisionsstropper forankret til hjelmforingen for ekstra komfort og sikkerhed.

Eye garage for at holde dine solbriller sikkert i position, når de er placeret på hjelmen.

Bruges af EF Education First Pro Cycling Team.

Specifikationer:

Vægt 230 g


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Nu kan du bestille hjemmefra din egen stue, hos bikeinn, din online specialist i cykel udstyr. Vi ønsker at du får mest ud af din fritid, så vi har det største udvalg i Hjelme varer fra Poc. Kig efter cykel varer, der står under Poc Ventral Air Spin. De vil give dig nydelse og den bedste komfort under dine daglige aktiviteter.

Funktioner Poc Ventral Air Spin

Køn
Alder
beskyttelse Helmet
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (37)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Den sikreste hjelm på markedet

-

Det er min anden POC. Jeg købte en OKTAL, havde en ulykke i år med den og udførte dens funktion. Jeg havde ingen kvæstelser eller smerter efter at jeg faldt. Teknologien til disse hjelme er den bedste, der er.

Dejlig letvægtshjelm

-

Meget let og åndbart. Føles behageligt. Det er dyrt, men jeg tror, det er det værd på grund af den beskyttelse, det giver. Også stilfuldt look.

Let og cool hjelm

-

Det er let og stilfuldt. Og frem for alt går det godt med POC solbriller.

Godt første indtryk

-

Ved udpakning virker kvaliteten høj. Pasformen matcher ikke mine ører men jeg forventer at det kan justeres

Poc ventral spin luft

-

Dejlig, let hjelm. Takket være den gellignende polstring, meget behagelig at have på ... uden trykpunkter. Levering inden for en uge. Konklusion ... Jeg kan kun anbefale det!

Det er virkelig let.

-

Jeg var overrasket over, at vægten af den leverede kasse var meget let. Det går godt med Oakley Jawbreaker. Det er ikke en asiatisk pasform, så der er en fornemmelse af, at hovederne på begge sider er presset, men den generelle følelse er god.

Fantastisk pasform

-

hjelmen er meget lys og meget luftig især i den varme sommerperiode. Fit er også fantastisk til asiatiske.

Elsker hjelm, hadede ventetiden

-

Elsker hjelmen. Let, passer godt, ser godt ud. Hadede den måned lange ventetid med at få hjelmen, der blev annonceret om en uge. Fungerer godt med POC-pandebånd!

Rent design! bemærk den vandrette dimension

-

Køb M-størrelse. Jeg har også en Octal, men det var forfriskende, fordi formen var mindre. Jeg synes, det er en god hjelm, fordi den er let og har god luftstrøm. Størrelseskortet viser imidlertid kun omkredsen (54 til 59 cm), så japanske folk er især omhyggelige. Bredden på den indvendige diameter var 16 cm, og højden var ca. 20,5 cm (til måling er det en amatørmåling, så som reference!) Jeg (cirkel 57,5 cm) havde en margen i højden, men bredden var uventet stram. . Kontroller nøje, når du køber.

Poc ventral luft spin raceday hvid

-

Hjelmen ankom efter planen. Det er let og har kvalitetsfinish. For hoveddiameter på

Tid

-

Det perfekte produkt, den dårlige ventetid, næsten en måned venter på dens ankomst, da den oprindeligt markerede Mindre end en uge.

Fremragende

-

Meget imponerende hjelm med høj synlighed og komfort!

Anmeldelse

-

Fantastisk hjelm og størrelse er perfekt. Rimelig pris. tak skal du have

Top

-

let, behagelig og nikkelplanlægning. Relativ lille størrelse - L er ikke for meget til en 59 cm hovedomkrets

Poc hjelm

-

Jeg anbefaler overraskende let og meget praktisk levering i henhold til planen

Meget godt produkt

-

Meget godt produkt til en uovertruffen pris. Designet og kvaliteten af materialerne får den ventrale luft til at dreje hjelmen til at have!

Fremragende

-

.

Cool orange maling

-

cool hjelm. venter og ser om maling vil falme, men ser fantastisk ud.

Poc ventral luftspin

-

Meget behagelig og lys. Også meget frisk.

Poc-hjelm

-

Det har et pænt design med god ventilation og god pasform

Meget godt produkt

-

Hjelmen er helt klart avanceret, smuk mat finish meget smuk, pris godt placeret og hurtig levering, meget tilfreds!

Prima

-

Dejlig let hjelm. Er noget mindre bred / stor end andre typer POC.

Forbedret æstetik

-

Super behagelig og let. Æstetikken er blevet meget forbedret. Den forrige var som en svamp. Jeg anbefaler det.

Poc-hjelm

-

Stilfuld, behagelig hjelm. Overkommelig pris. Levering temmelig langsom.

Poc ventral luftspin

-

Meget let og behagelig hjelm. Mere nøjagtigt design og finish end den forrige model. Meget tilfreds

Poc ventral luftspin

-

En utrolig godt designet hjelm. Jeg ejer også en POC Octal, der altid har imponeret mig for den måde, den passer på hovedet med den justerbare bagerste stropp og de utrolige designelementer på hjelmen. Octalen har ekstrem lav vindstøj, når man kører. Den ventrale Air Spin har overskredet alle designelementer! 1. Det indre plastbur har haft en redesign, der giver bedre pasform på din melon. 2. Virker lidt indlysende, men den ekstra ventilation holder dit hoved ret køligt med meget lav vindstøj, når du cykler. 3. Forbedringen i farveområdet har mig meget begejstret, jeg købte uran Matt sort, der matcher min cervelo r3. Tak POC for sådan en fantastisk hjelm!

Fantastiske

-

Ripper hjelm, god pris og hurtig levering

Se, qualité et protection au rendez-vous

-

La qualité de fabrication et de finition de ce casque er umættelig og se remarque immédiement. La beskyttelse qu'il offre est évidente, même si je ne peux juger de l'efficacité de la technologie Spin. På s'habitue speedement au look particulier de la coquille, d'autant que ce casque-ci possède un profile moins proéminent que d'autres modèles de la marque.

Kvalitet og hurtig levering

-

Jeg modtog hjelmen i fremragende stand og inden for de tider, som sælgeren har foreslået, anbefaler jeg webstedet til køb !!!

Storslåede

-

Meget flot hovedtelefoner, meget behageligt. Fremragende produkt

5 stjerner

-

God konstruktion, let og let at justere.

Poc-hjelm

-

Jeg ankommer ganske hurtigt. Som beskrevet på nettet. Okay.

Top 5-stjerneklassificering

-

Let, luftigt og med stor justerbarhed

5 stjerner

-

Let og meget luftig hjelm

Kvalitet og spektakulært design

-

Da det ikke kunne være andet, har denne hjelm af det prestigefyldte POC-brand, førende inden for sikkerhed, et spektakulært design, udstyret med høj kvalitet. Resumé: lav vægt, førsteklasses materialer, sporty og synlig på vejen.

10 komfort

-

Meget behagelig poc-hjelm. Det passer meget godt til hovedet. Super hurtig levering. Alle af 10

Godt køb

-

Jeg havde en POC-hjelm, og jeg har fornyet den til denne. Det viser mere komfort og er mere stiliseret end den foregående model. Meget tilfreds

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk