`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Poc

Poc Ventral Air Spin

  • Poc Ventral Air Spin
  • Poc Ventral Air Spin
  • Poc Ventral Air Spin

Poc Ventral Air Spin

Produktbeskrivelse Poc Ventral Air Spin

Vores nye præstationshjelm er designet til at levere afkøling på måder som aldrig før. Med præcise ventilationsporte og interne kanaler til styring af luftindtag og frigivelse ved både lave og høje hastigheder, giver hjelmen en højkølingseffekt over hele hovedet. Ideel til lange rides i bjergene eller varmere dage i sadlen. Vinder af den eftertragtede Design and Innovation Award 2019 arbejder Ventral Air SPIN for at forbedre en aerodynamisk profil for ryttere og minimere træk. Specifikke luftstrømningszoner forbedrer ventilation og afkøling, mens den aerodynamisk optimerede bagkant reducerer turbulens. Den usædvanligt lette Ventral Air SPIN er udviklet efter vores helhelmet tilgang. Den har en fuldt pakket unibody shell konstruktion og en EPS liner, der giver en ideel balance mellem vægt og sikkerhed. Vores patenterede silikone pad teknologi system SPIN også funktioner. Praktiske funktioner omfatter et letvægts størrelse justeringssystem, der garanterer en personlig pasform og en øjengarage for nem og sikker opbevaring af briller, når de ikke er i brug.

Funktioner:

Strukturelt optimeret hjelm med præcise ventilationsporte og interne kanaler til styring af luftindtaget og frigivelse ved både høje og lave hastigheder.

Ekstrem køling og ventilation på grund af havne og innovativt indre luftstrøm design.

Unikt design optimeret med CFD test for aerodynamisk ydeevne og minimal luft turbulens.

Funktioner POCs patentanmeldte silikonepude system, SPIN (Shearing Pad Inside).

High Performance EPS-liner med målrettet og optimeret tæthed, der giver den ideelle balance mellem lav vægt og kollisionsbeskyttelse.

Fuldt pakket unibody shell konstruktion for at øge sikkerhed og hjelm integritet.

Lette vægtstørrelsesjusteringssystem til en personlig pasform.

Nemt justerbare præcisionsstropper forankret til hjelmforingen for ekstra komfort og sikkerhed.

Eye garage for at holde dine solbriller sikkert i position, når de er placeret på hjelmen.

Bruges af EF Education First Pro Cycling Team.

Specifikationer:

Vægt 230 g


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Lige nu har vi tilbud på Poc Ventral Air Spin. Kig ind i vores online cykel butik, hos bikeinn har vi de bedste varer, så du får det bedste ud af din træning, med det bedste cykel udstyr. Vi har også varer som cykel, og alt det gode fra Poc, til de bedste priser.

Klik på det følgende link for at få mere information omkring:

Specifikationer

Funktioner Poc Ventral Air Spin

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Godt køb

-

Jeg havde en POC-hjelm, og jeg har fornyet den til denne. Det viser mere komfort og er mere stiliseret end den foregående model. Meget tilfreds

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk