`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

POC

POC VPD Air Leg Pair

POC VPD Air Leg Pair

  • POC VPD Air Leg Pair
  • POC VPD Air Leg Pair
  • POC VPD Air Leg Pair

POC VPD Air Leg Pair

Produktbeskrivelse POC VPD Air Leg Pair

Mountain biking har udviklet sig betydeligt i de seneste år, og cykler tilbyder nu adgang til alle typer terræn og ridningstilstand. Så vi har skabt det lette VPD Air-ben som en mulighed for de ryttere, der søger et minimalt niveau af polstring og forstærkning, men med det højeste niveau af komfort, kompression og ventilation. VPD Air Pads Comfort Pads er præformet for at tilbyde forbedret fleksibilitet og fri bevægelighed, og siliciumstrimlerne øverst og nederst på pads sikrer en præcis og sikker pasform, selv ved grove kørselsforhold. Padsne er lette og takket være det perforerede stof designet til at øge luftstrømmen giver benene optimeret ventilation og fugtkontrol. Ideel til lange dage på cyklen eller når du vil have nogle polstring, men uden nogen form for straf.

Funktioner:

Presformet lavprofil knæ komfort pads

Forstærket stof udenfor knæ

Ventileret tekstil indvendigt ben

Letvægts kompressionsstof til sikker og trykfri pasform

Silikone strimmel øverst og nederst for at fastgøre på plads

Perforeret for optimeret fugt og ventilationskontrol


Lige nu har vi tilbud på POC VPD Air Leg Pair. Kig ind i vores online cykel butik, hos bikeinn har vi de bedste varer, så du får det bedste ud af din træning, med det bedste cykel udstyr. Vi har også varer som cykel, og alt det gode fra POC, til de bedste priser.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Top

-

Meget godt produkt

Hver krone værd

-

Omg. Fremragende service fra u fyren fra BikeInn .. Jeg elsker virkelig mit køb. Varen er super god. Det værd. Inden for 4 dage modtog jeg det. Tak igen fyr.

Poc vpd luftben

-

Meget godt produkt, men lidt løst, fordi det ikke har nogen lynlås. Jeg vil anbefale det til mtb, for det meste og ikke til landevejscykling.

Meget god

-

De er meget gode og beskyttende, men de er ikke så tykke, som jeg troede, og lidt glatte

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk