`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

POC

POC Will

  • POC Will
  • POC Will
  • POC Will

POC Will

Produktbeskrivelse POC Will

Will er en livsstil ramme med ydeevne attributter. Den Grilamid stel er let, fleksibel og holdbart, hvilket gør den perfekt til næsten enhver atletisk bestræbelse. De hydrofile gummi ophold håndterligt selv når de er våde, så glassene vil holde fast i din næse, når du bevæger dig, uanset regn eller transpiration. Nylon linser er behandlet med Ripel for klar vision og nem rengøring.Specifikationer:


Anvendelse: gengivelse / udvidet brug

Lysforhold: sol

Behandlinger: ripel

VLT: 14,9%

Linse kategori: kat. 3


Er du på udkig POC Will? Hos bikeinn finder du altid Solbriller, fra de bedste mærker, det kunne være fra POC, et af de bedste og med garanti god kvalitet. Vent ikke med at købe dit nye udstyr, fra cykel butikken.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Briller

-

Jeg er tilfreds med de briller, jeg har købt. Meget behagelig.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk