`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Prologo

Prologo Dimension Tri CPC TiroX

  • Prologo Dimension Tri CPC TiroX
  • Prologo Dimension Tri CPC TiroX

Prologo Dimension Tri CPC TiroX

Produktbeskrivelse Prologo Dimension Tri CPC TiroX

Sadelstørrelsen er 245 mm lang og 143 mm bred, mens vægten varierer afhængigt af modellen: Nack-versionen vejer 191 gram, mens Tirox vejer 223 gram. Denne serie designet til triatlon- og tidsforsøg garanterer en fremragende præstation, der forbedrer komforten i alle pedalfaser takket være den ergonomiske "V-form" -form, i kombination med den nye Pas-kanal, ændret i bredde og dybde. Disse enheder garanterer en bedre blodgennemstrømning, der eliminerer følelsesløshed og overdreven tryk i køns- / prostataområdet. I versionerne med Cpc-teknologi elimineres også "Slips", hvilket forbedrer atletens stabilitet og garanterer bedre aerodynamik. Testene udført på banen og i vindtunnelen med nogle af de vigtigste professionelle hold i verden, bekræftet en forbedring af ydeevnen på 5 8% skum med variabel tæthed, øget med 15% i den øverste del og på Tip til sadlen, tillad at øge understøtningsoverfladen, spreder trykket homogent samt garanterer et større støtteområde til det isteriske anteriområde, især i den maksimale aerodynamiske position.

Versionerne med Cpc-teknologi eliminerer glidning og forbedrer atletens aerodynamiske placering;
Dimension Tri er tilgængelig i følgende versioner: Nack Rail Rail Tirox begge fås også i Cpc-versionen.


Funktioner:

Siddeområdet er blevet avanceret med 2 cm
Sædespidsen er + 7 mm bredere
Brug af skum med variabel tæthed for at øge stabiliteten og komforten


Specifikationer:

Dimensioner: 245x143mm
Vægt: 223gr


Hvis du skal bruge nye Prologo Dimension Tri CPC TiroX, har vi dem her til den bedste pris. bikeinn har det og andre top kvalitets varer som cykel. Lad ikke denne chance gå forbi, få det bedste udstyr til din favorit sport. Med alle de cykel, finder du alt hvad du har brug for her.

Funktioner Prologo Dimension Tri CPC TiroX

Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk