`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Q36.5

Q36.5 Maillot Lady

Q36.5 Maillot Lady

Q36.5 Maillot Lady

Q36.5 Maillot Lady

Q36.5 Maillot Lady

Q36.5 Maillot Lady

  • Q36.5 Maillot Lady
  • Q36.5 Maillot Lady
  • Q36.5 Maillot Lady
  • Q36.5 Maillot Lady
  • Q36.5 Maillot Lady
  • Q36.5 Maillot Lady
  • Q36.5 Maillot Lady

Q36.5 Maillot Lady

Produktbeskrivelse Q36.5 Maillot Lady

Den højtydende minimalisme af L1 Jersey med en pinstripe af ægte sølvtråd.

Jersey L1 Pinstripe er fremstillet af et polyestermikrofilament (Unique Fabric L1), som nu indeholder en ren sølvtråd (2% af stofkompositionen, svarende til ca. 2 g sølv pr. Jersey), som også er synligt synlig i et lys "pintstriping" løber lodret gennem stoffets væv, som konjugerer behovet for åndbarhed (givet naturligt af stoffets struktur), superfast tørringshastighed, letteste vægt og ergogen pasform for at tilvejebringe den nødvendige mængde alsidighed, der kræves for ekstremerne af intens sommerklatring og nedadgående. Faktisk følsomme ryttere vil straks mærke til den ekstra komfort, der gives det lidt tykkere og blødere stof, der på en måde ikke omfatter åndbarhed, trækker fugt væk fra kroppen langt mere effektivt end de papirtykkede stoffer, der anvendes i andre ægte lette trøjer. Dette giver betydelig større beskyttelse til kroppen, mens du kører lange nedstigninger umiddelbart efter vanskelige klatrer.

Hvorfor sølvtråd?

Indførelsen af sølvtråden kan forstås som en yderligere finjustering af stoffets oprindelige raison d'être, hvori de ekstraordinære naturlige egenskaber af dette materiale udnyttes omhyggeligt i en præstationsdragt-kontekst. Når aktiviteten bliver intens, og kroppen udsender et overskud af varme og fugtighed med, skal håndteres gennem ledning, fordampning og konvektion, har stoffet i stedet fordel af sølvets høje termiske ledningsevne (den største af ethvert element der findes på jorden: sølv). Termisk ledningsevne henviser til sølvets evne til hurtigt at distribuere varme og jævnt over dets overflade (som sølvskeen i en kop varm te, fremskyndende ledning af kroppens varme til overfladen, hvorfra den kan fordampe. Inddampningen selv accelereres derefter med sølvets høje niveau af ledning i et fugtigt miljø.

De anti-statiske dissipative virkninger af sølv forbedrer også mikrocirkulationen, og dens antibakterielle egenskaber sikrer bedre hygiejne og mindre svedende lugte. Til konklusion: Tilsætningen af sølvtråden er synlig, den er værdifuld, og den forbedrer den originale præstationsegenskab for L1-stoffet.

Måske vil kun en ekstremt følsom rytter være i stand til at "mærke forskellen", men denne subtikt synlige tråd er et autentisk symbol på Q36.5s engagement for at præsentere ekstrem vision om cykeltøjs fremtid.

Funktioner:

Høj UV-beskyttelse + 50SPF.

3mm camlock refleks lynlås hele vejen igennem.

Specifikationer:

79% Polyester 19% Elastan 2% Sølv

Vægt 120 g


Er du på udkig efter varer fra Q36.5 og Q36.5 Maillot Lady? Hos bikeinn, kan du finde en komplet liste af Dametøj produkter og cykel tilbehør. Bestil dine varer gennem vores online bikeinn butik. Der findes 75 mulige betalings metoder. Tjek vores katalog og find speciale cykel tilbud. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Funktioner Q36.5 Maillot Lady

Køn
Typer af ærmer
Lynlås længde
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk