`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

rh+

rh+ Z Alpha

  • rh+ Z Alpha
  • rh+ Z Alpha

rh+ Z Alpha

Produktbeskrivelse rh+ Z Alpha

Aerodynamisk hjelm ventileret af den nyeste generation: Den Plane Advanced Design af rh + udvikler begrebet aerodynamik og tager det til et nyt niveau. Z? er mere aero og mere ventileret af en traditionel hjelm. Afsluttet af det nye system for fastholdelse Power FIT EVO.

Funktioner:

komponenter:

Udviklingen i Power FIT 2 med slankere design og forbedret occipital støtte og endnu mere stabilitet.

Den laterale divider sikrer hurtig justering af hjelmens fastgørelsessystem ved kun at flytte den op og ned og derefter lukke spændet.

Reflekterende klistermærker påføres de mest synlige overflader af hjelmen for at sikre maksimal synlighed og sikkerhed, selv i dårligt lys.

Konstruktion:

High end co støbning teknologi der giver hjelme superiori lette vægt og styrke. Den eksklusive produktionsproces muliggør den termoformede polykarbonat skal der skal comolded til EPS linje.

De co støbt polycarbonat garantier forbedret mekanisk styrke i tilfælde af et sammenstød. Det gør hjelmen mindre modtagelige for de hudafskrabninger forårsaget af slitage.

Tilbehør:

Helmet taske i fin microfiber med brugerdefinerede rh + logo efterbehandling.

Lille aftagelig hætte, der sikrer yderligere aerodynamisk beskyttelse til hjelme. Nyttige også i regn og / eller særligt lave temperaturer.

Aftageligt og vaskbart allergivenlig polstring lavet af 3D åben mesh rh + Fire Tørt stof, der sikrer maksimal komfort og væger væk sved hurtigt.

Specifikationer:

Vægt: 290 gr.


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Leder du efter gode kvalitets Hjelme, så vil vores udvalg i Hjelme, leve fuldt op til dine forventninger. Vi anbefaler rh+ Z Alpha, til kun 127.99 $ og på lager. bikeinn er det bedste sted at købe cykel udstyr, til de bedste priser. Hvis du finder rh+ Z Alpha, til en bedre pris end vores, tilbyder vi den samme Pris.

Funktioner rh+ Z Alpha

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Meget god !!

-

At være så let aerodynamisk design optimeret til at køre ... ^^

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk