`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Rockshox

Rockshox Pike RCT3 Dual Pos 15

Rockshox Pike RCT3 Dual Pos 15

  • Rockshox Pike RCT3 Dual Pos 15
  • Rockshox Pike RCT3 Dual Pos 15
  • Rockshox Pike RCT3 Dual Pos 15

Rockshox Pike RCT3 Dual Pos 15

Produktbeskrivelse Rockshox Pike RCT3 Dual Pos 15

Pike RCT3

DONT Kald det et comeback

En comeback har aldrig været så fantastisk. Efter at have taget et par år væk, PIKE kommer tilbage i RockShox lineup, som den ultimative trail gaffel. Din spor kunne være en silkeglat bånd af singletrack, eller en sten befængt ged spor i Alperne. Uanset hvad, er der et PIKE for dig. Alle hjulstørrelser, med 26 ", 27,5" og 29 "Valg og 160mm og 150mm rejse modeller, plus en 140mm udgave for 29" platform. Den RCT3 spjæld fås i enten Dual Position Air eller en Solo Air-version for at fuldføre tilbud.

specs

Specifikationer for Pike RCT3

TRAVEL 150 / 160mm 26 "130/140/150 / 160mm 27,5", 120/130/140/150 / 160mm 29 "

HJUL 26 ", 27,5", 29 "

AXLE at krone 542mm 26 "/ 160mm rejser, 542mm 27,5" / 150mm rejser, 551mm 29 "/ 140mm rejse

VÆGT 1835g 26 ", 1861g 27,5", 1876g 29 "

DÆMPNING Charger Damper (RCT3)

TILGÆNGELIGE SPRINGS Dual Position Air, Solo Air

INDSTILLINGER Ekstern rebound, lav komprimering hastighed, 3 position kompression (Open / Pedal / lås)

Steerer OPTIONS Tilspidset aluminium

CROWN Forged, hule 7050 Aluminium

Øvre rør 35mm koniske væg aluminium, Fast Black

SÆNKER Magnesium, 15x100mm Mäxle Ultimate, kun disk

ANBEFALET REAR SHOCK Monarch, Monarch Plus, Vivid Air

MAXIMUM ROTOR SIZE 200mm

Farveindstillinger Sort, Diffusion Sort, Hvid

ANDRE * Vægt baseret på 265mm konisk aluminium steerer, Solo Air, 15mm Mäxle

Air Guides ™

Vi printer Air Vejledninger om alle vores luft affjedrede gafler. Måske ikke et teknologisk bedrift, men det vil hjælpe dig oprette din suspension i sekunder i stedet for minutter. Og mere tid på din cykel er lig flere chancer for at tjene Kongen af ​​bjerget på din favorit spor. Måske de er et teknologisk bedrift.

bundløse Tokens

Bundløse poletter tillader ryttere til let custom tune deres RockShox gaffel luft foråret ydeevne til bedste match deres egen kørestil og suspension præference. Tilføjelse af let at installere Bundløse Tokens ændrer luft foråret kurven til at modstå bunden ud efter et stort hit, der giver aggressive ryttere magt til at angribe sporet hårdere. Fjernelse Bundløse Tokens gør luften foråret kurven mere lineær, øge suspension føler for visse typer terræn eller trail tilstand og sikre ryttere, der er mindre frontend aggressiv gavn af 100 procent af deres fork rejse.

Sorte bundløse tokens er kompatible med følgende Solo Air gafler: RS 1 SID, Reba, Bluto, Åbenbaring.

Grå bundløse tokens er kompatible med følgende Solo Air gafler: Gedde, Lyrik, Yari, Pike DJ, Boxxer.

Mørkerød bundløse tokens er kompatible med følgende Dual Position Air gafler: Gedde, Lyrik, Yari.

Oplader Damper ™

Resultat fokuseret

Ingen kompromis for lockout: De effektivitet kredsløb (Pedal og Lås) sidder bag forestillingen dæmpning, hvilket betyder ingen offer i bump ydeevne til makulering downhill samtidig holde evne til at opretholde pedalerne stabilitet for disse ben brændende stigninger.

Hurtig Recovery: Mere kontrol med mindre energi.

Blære Charged

Ekstruderet blære design er sindssygt holdbare, modstår dæmpning forandring ved længere nedkørsler og har næsten nul tryk offset for lille bule følsomhed.

Trail Tuned

RCT3 funktioner Open med en justerbar lav hastighed kompression, Pedal og lås.

Dual Position Air ™

Hvis du ønsker at ride op og gå ned, en gaffel, som kun gør én ting godt, er stor. Men du elsker episke stigninger, tekniske nedkørsler, snoede ensporet og alt derimellem. Så du har brug en gaffel, der tackler det hele. Ligesom vores Dual Position Air. Det ændrer din gaffel rejse op til 30 mm uden at ændre sin lille bump ydeevne. Så med en simpel ombord turn og et klik kan du skifte fra at klatre som en dæmon til at bombe ned ad bakke med tillid.

Mäxle Stealth

Hvem vidste, at vi kunne gøre en thru aksel forsvinde? Den nye Mäxle Stealth tilbyder en lys, lav profil alternativ til Mäxle Lite og Mäxle Ultimate.

Mäxle Ultimate

Grundlæggende ting som aksler er ofte den nemmeste at overse. Læg en hånd på Mäxle Ultimate, selv om, og du vil blive glad, vi lægges stor vægt på de finere detaljer. Fordi den ene hånd er alt det tager at fjerne eller installere Mäxle Ultimate. Og løftestang placering personalisering udføres helt uden brug af værktøj. Fås til både for og bag, Mäxle Ultimate er den nemmeste at betjene aksel system i verden. Ingen redskaber, ingen bekymringer, så du kan koncentrere dig om sporet forude.

Power Bulge ™

Når du har brug underarmene at være stærkere for mere kontrol, du bulke dem op i gymnastiksalen. Når du har brug for mere holdbarhed fra din gaffel, bulk dem op med vores Power Bulge. Andre selskaber bare øge opstanderen størrelse tilføje ekstra vægt. Power Bulge blot styrker underbenet at give mulighed for en overdimensioneret bøsning, øget stivhed og maksimere din tur. Plus, det hedder Power Bulge.

Rapid Recovery ™

Hvem gør ikke ønsker mere tilgængelig hjulet rejse for efterfølgende hits? Rapid Recovery System tillader chok for inddrivelse hurtigere mellem på hinanden følgende stød, lade hjulet spore jorden med større præcision. Denne mere aktive ophængssystem, ikke pakke sammen og giver cyklen at ride i en højere og blødere del af fjederkonstant. Rapid Recovery giver rytteren adgang til mere tilgængelig hjulet rejse, bump efter bump, for at opnå en jævnere og mere kontrolleret kørsel.

Solo Air ™

Solo Air er som en buddhistisk munk. Dens oplyste design lader dig tilføje luft til dine gaflerne gennem en enkelt Schrader ventil, påfyldning både de positive og negative luft foråret kamre samtidigt. Så de er altid i perfekt balance, ligesom Yin og Yang. Giver dig en plys, forudsigelig tur du kan oprette på få sekunder, med den letteste vægt luften foråret på markedet.


Er du vild med Rockshox Pike RCT3 Dual Pos 15? Kig i vores cykel afdeling og opdag et kæmpe udvalg af Cykeldele, og masser af tilbehør, der kan hjælpe dig i gang med dine hobbies. Vi sælger kun nye cykel produkter, altid i perfekt stand. Kig ikke mere, vores udvalg af Cykeldele, findes i mange farver og modeller.

Funktioner Rockshox Pike RCT3 Dual Pos 15

Anbefalet brug
Rejse
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk