`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Rockshox

Rockshox Yari RC 15x100

Rockshox Yari RC 15x100

  • Rockshox Yari RC 15x100
  • Rockshox Yari RC 15x100
  • Rockshox Yari RC 15x100

Rockshox Yari RC 15x100

Produktbeskrivelse Rockshox Yari RC 15x100

Yari er for ryttere, der ikke er bange for at gå efter det. For dem, der ikke ved, hvor grænsen er, men er parat til at finde ud af. De stigninger, springer, udsigter, og naturlige terræn disse ryttere støder kunne være nyt for dem, men de ønsker at opleve dem alle. Yari har den samme tillid inspirerende styrke og stivhed som Lyrik, men med alsidigheden af ​​en sti gaffel i lavere rejse konfigurationer. Så ryttere, der konstant tester deres egne grænser, kan være sikker på de er inden for Yari s.

Specifikationer:

Rejser: 120/130/140/150/160/170 / 180mm 27,5 ", 120/130/140/150 / 160mm 29"

Hjul: 27,5 ", 29"

Aksel til Crown: 572mm 27,5 "/ 180mm rejser, 571mm 29" / 160mm rejse

Vægt: 2023g 27,5 ", 2046g 29" /27.5 "+

Dæmpning: Motion Control

Ledige Springs: Dual Position Air, Solo Air

Justeringer: Ekstern rebound, lav hastighed kompression til firma

Steerer Valg: Tilspidset aluminium

Upper Rør: 35 mm koniske væg aluminium, Fast Black

Valg: BOOST 110 kompatibel mulighed i 27,5 "og 29" /27.5 "+

Anbefalet Rear Shock: Monarch Plus, Vivid Air

Maksimal Rotor Størrelse: 200mm

Teknologi:

Air Guides ™:

Vi printer Air Vejledninger om alle vores luft affjedrede gafler. Måske ikke et teknologisk bedrift, men det vil hjælpe dig oprette din suspension i sekunder i stedet for minutter. Og mere tid på din cykel er lig flere chancer for at tjene Kongen af ​​bjerget på din favorit spor. Måske de er et teknologisk bedrift.

BOOST:

Med revolutionerende fremskridt inden cykel componentry, ligesom SRAM s XX1, X01 og X1 drivetrains har mountainbike designere fået næsten ubegrænsede frihed udelukkende at fokusere på udførelsen af ​​cyklen. Hver avancement kræver, at hele pakken fungerer fejlfrit. Aggressive trail og enduro ryttere er blevet mere og mere nyder fordelene ved større hjul, men mange stadig se 27.5 "og 29" hjul som en mulig svage led. Hvilket er grunden til SRAM har udviklet en åben standard med Boost-kompatible komponenter til SRAM gearsystem, hubs og RockShox gafler.

Bundløse Tokens:

Bundløse poletter tillader ryttere til let custom tune deres RockShox gaffel luft foråret ydeevne til bedste match deres egen kørestil og suspension præference. Tilføjelse af let at installere Bundløse Tokens ændrer luft foråret kurven til at modstå bunden ud efter et stort hit, der giver aggressive ryttere magt til at angribe sporet hårdere. Fjernelse Bundløse Tokens gør luften foråret kurven mere lineær, øge suspension føler for visse typer terræn eller trail tilstand og sikre ryttere, der er mindre frontend aggressiv gavn af 100 procent af deres fork rejse.

Sorte bundløse tokens er kompatible med følgende Solo Air gafler: RS 1 SID, Reba, Bluto, Åbenbaring.

Grå bundløse tokens er kompatible med følgende Solo Air gafler: Gedde, Lyrik, Yari, Pike DJ, Boxxer.

Mørkerød bundløse tokens er kompatible med følgende Dual Position Air gafler: Gedde, Lyrik, Yari.

Dual Position Air ™:

Hvis du ønsker at ride op og gå ned, en gaffel, som kun gør én ting godt, er stor. Men du elsker episke stigninger, tekniske nedkørsler, snoede ensporet og alt derimellem. Så du har brug en gaffel, der tackler det hele. Ligesom vores Dual Position Air. Det ændrer din gaffel rejse op til 30 mm uden at ændre sin lille bump ydeevne. Så med en simpel ombord turn og et klik kan du skifte fra at klatre som en dæmon til at bombe ned ad bakke med tillid.

Motion Control ™:

Forestil rider på månen. Rullende bakker, skærver sprængt ud af kratere ... kratere. Der er ingen tyngdekraft, så du ikke ville engang behøver en stolelift. Desværre kan du ikke ride på månen. Der er masser af gnarly terræn på jorden. Men, Jorden har tyngdekraften, så du får brug for suspension, der klatrer så godt, som det stiger ned. Med vores Motion Control dæmper teknologi, du vil gøre netop det. Du kan ikke ride på månen, men med Motion Control du kan gøre tyngdekraften din tæve.

Hurtig Recovery ™:

Hvem gør ikke ønsker mere tilgængelig hjulet rejse for efterfølgende hits? Rapid Recovery System tillader chok for inddrivelse hurtigere mellem på hinanden følgende stød, lade hjulet spore jorden med større præcision. Denne mere aktive ophængssystem, ikke pakke sammen og giver cyklen at ride i en højere og blødere del af fjederkonstant. Rapid Recovery giver rytteren adgang til mere tilgængelig hjulet rejse, bump efter bump, for at opnå en jævnere og mere kontrolleret kørsel.

Sag farveforløb ™:

Sæt ikke din synke korrekt, og du kan lige så godt være hopping på en andens cykel. Men hvorfor buste ud plast clips eller herskere til at holde din suspension finjusteres? Vores SAG gradienter udskrives direkte på vores gaffel øvre rør og chok spjæld organer, der perfekt setup suspension nem og præcis. Så giv mor tilbage hendes plastik klip og lineal.

Solo Air ™:

Solo Air er som en buddhistisk munk. Dens oplyste design lader dig tilføje luft til dine gaflerne gennem en enkelt Schrader ventil, påfyldning både de positive og negative luft foråret kamre samtidigt. Så de er altid i perfekt balance, ligesom Yin og Yang. Giver dig en plys, forudsigelig tur du kan oprette på få sekunder, med den letteste vægt luften foråret på markedet.

Torque Caps:

Stærke forbindelser gør for stærke relationer. Dette gælder for folk som det er for cykel komponenter. Vi anvendte denne tænkning til Torque Caps. De gør bindingen mellem navet og forgaffelenderne stærkere, med et forøget overfladeareal forbinder to. Dette skaber en stærkere, stivere interface, hvilket giver dig en mere lydhør forhjul og mere kontrol. Så du koncentrere dig om det vigtigste forbindelse, at en mellem din cykel og sporet.


Rockshox Yari RC 15x100 har officiel fabriksgaranti fra Rockshox. Som en official Rockshox forhandler, alle cykel produkter, har to års fabriksgaranti. Hos bikeinn, vælger vi kun kvalitets Cykeldele produkter, der vil give dig den bedste oplevelse. Vi har mange forskellige varer indenfor Forgafler der giver dig lyst til at dyrke endnu mere sport.

Funktioner Rockshox Yari RC 15x100

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk