`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Rockshox

Rockshox Yari RC 15x100

Rockshox Yari RC 15x100

  • Rockshox Yari RC 15x100
  • Rockshox Yari RC 15x100
  • Rockshox Yari RC 15x100

Rockshox Yari RC 15x100

Produktbeskrivelse Rockshox Yari RC 15x100

Yari er for ryttere, der ikke er bange for at gå efter det. For dem, der ikke ved, hvor grænsen er, men er parat til at finde ud af det. De stigninger, spring, udsigter og naturlige terræn, som disse ryttere støder på, er måske nye for dem, men de vil gerne opleve dem alle. Yari har den samme selvtillidsinspirerende styrke og stivhed som Lyrik, men med alsidigheden af en trailgaffel i lavere rejsekonfigurationer. Så ryttere, der konstant tester deres egne grænser, kan være sikre på, at de er inden for Yari? S.


Specifikationer:

Kørsel: 120/130/140/150/160/170 / 180mm 27.5, 120/130/140/150 / 160mm 29
Hjul: 27,5, 29
Aksel til krone: 572 mm 27,5 / 180 mm kørsel, 571 mm 29/160 mm kørsel
Vægt: 2023g 27,5, 2046g 29 / 27,5 +
Dæmpning: Bevægelseskontrol
Tilgængelige fjedre: Luft med dobbelt position, Solo Air
Justeringer: Ekstern rebound, lav hastighedskompression til fast
Styremuligheder: Konisk aluminium
Øvre rør: 35 mm konisk vægaluminium, hurtig sort
Valgmuligheder: BOOST 110-kompatibel indstilling i 27.5 og 29 / 27.5 +
Anbefalet bageste chok: Monarch Plus, Vivid Air
Maksimal rotorstørrelse: 200 mm


Teknologi:

Luftguider ?:
Vi udskriver luftvejledninger på alle vores luftfjedre. Måske ikke en teknologisk bedrift, men det vil hjælpe dig med at indstille din suspension på få sekunder i stedet for minutter. Og mere tid på din cykel svarer til flere chancer for at tjene King of the Mountain på din yndlingsspor. Måske er de en teknologisk bedrift.

BOOST:
Med revolutionerende fremskridt inden for cykelkomponenter, som SRAMs XX1, X01 og X1 drivlinjer, har mountainbike-designere fået næsten ubegrænset frihed til kun at fokusere på cyklens ydeevne. Hver forfremmelse kræver, at hele pakken fungerer fejlfrit. Aggressive trail- og enduro-ryttere har i stigende grad haft glæde af fordelene ved større hjul, men mange ser stadig 27,5 og 29 hjul som et muligt svagt led. Derfor har SRAM udviklet en åben standard med Boost-kompatible komponenter til SRAM drivetrain, hubs og RockShox gafler.

Bundløse tokens:
Bundløse tokens tillader kørere nemt at indstille deres RockShox-gaffelens luftfjederpræstationer, så de bedst matcher deres egen kørestil og præference for ophæng. Tilføjelse af de let at installere bundløse tokens ændrer luftfjederkurven for at modstå bunden ud efter et stort hit, hvilket giver aggressive ryttere magten til at angribe stien hårdere. Fjernelse af bundløse tokens gør luftfjederkurven mere lineær, hvilket forbedrer ophængsfølelsen for visse typer terræn eller sporstilstand og sikrer ryttere, der er mindre frontend aggressive, drager fordel af 100 procent af deres gaffel.
Sorte bundløse symboler er kompatible med følgende Solo Air gafler: RS 1 SID, Reba, Bluto, Revelation.
Grå bundløse symboler er kompatible med følgende Solo Air gafler: Pike, Lyrik, Yari, Pike DJ, BoXXer.
Mørkerøde bundløse symboler er kompatible med følgende dobbeltpositionsluftsgaffel: Pike, Lyrik, Yari.

Luft med dobbelt position ?:
Hvis du vil ride op og gå ned, er en gaffel, der kun gør en ting godt, stor. Men du elsker episke opstigninger, tekniske nedstigninger, snoede enkeltspor og alt derimellem. Så du har brug for en gaffel, der tackler det hele. Ligesom vores luft med dobbelt position. Det ændrer din gaffel? S kørsel op til 30 mm uden at ændre dens lille ujævn ydeevne. Så med en simpel drejning ombord og et klik kan du skifte fra klatring som en dæmon til bombning ned ad bakke med selvtillid.

Bevægelseskontrol ?:
Forestil dig at køre på månen. Rulende bakker, knust sten sprængt ud af kratre? kratere. Der er ingen tyngdekraft, så du behøver ikke engang have en stolelift. Desværre kan du ikke ride på månen. Der er masser af gnarly terræn på jorden. Men jorden har tyngdekraft, så du har brug for ophængning, der klatrer så godt som den falder. Med vores Motion Control spjældteknologi gør du netop det. Du kan ikke køre på månen, men med Motion Control kan du gøre tyngdekraften til din tæve.

Hurtig gendannelse ?:
Hvem ønsker ikke mere tilgængelig hjulrejse til successive hits? Det hurtige gendannelsessystem giver choket mulighed for at gendanne hurtigere mellem på hinanden følgende stød, hvilket lader hjulet spore jorden med større præcision. Dette mere aktive affjedringssystem pakker ikke og gør det muligt for cyklen at køre i en højere og blødere del af fjederhastigheden. Hurtig gendannelse giver rytteren adgang til mere tilgængelig hjulkørsel, støt efter støt, for at opnå en jævnere og mere kontrolleret kørsel.

Sag Gradients ?:
Indstil ikke din sag korrekt, og du kan lige så godt hoppe på en andens cykel. Men hvorfor kaste plastklip eller linealer ud for at holde din suspension finjusteret? Vores hældningsgradier er trykt lige på vores gaffels øvre rør og støddæmperlegemer, hvilket gør perfekt ophængsopsætning let og nøjagtig. Så give mor tilbage hendes plastklemme og lineal.

Solo Air ?:
Solo Air er som en buddhistisk munk. Dens oplyste design giver dig mulighed for at tilføje luft til dine gafler gennem en enkelt Schrader-ventil, som både fylder de positive og negative luftfjederkamre samtidigt. Så de er altid i perfekt ligevægt, ligesom Yin og Yang. Giver dig en overdådig, forudsigelig tur, du kan indstille på få sekunder med den letteste luftfjeder på markedet.

Momentkapper:
Stærke forbindelser skaber stærke relationer. Dette er lige så sandt for mennesker, som det er for cykelkomponenter. Vi anvendte denne tænkning på momentkapper. De gør bindingen mellem nav og gaffeludslip stærkere med et øget overfladeareal, der forbinder de to. Dette skaber en stærkere, stivere grænseflade, hvilket giver dig et mere lydhøre forhjul og mere kontrol. Så du koncentrerer dig om den vigtigste forbindelse, forbindelsen mellem din cykel og stien.
Hos bikeinn, kan du se alle egenskaber på Rockshox Yari RC 15x100. I vores cykel butik, har vi mange størrelser i Rockshox Yari RC 15x100. Sikker og nem betaling! Vi har også mange andre Rockshox Yari RC 15x100, andre tilbud på andet cykel udstyr.

Funktioner Rockshox Yari RC 15x100

Materialer
Produkttype
Bremsetype
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fantastiske

-

Produktet er fantastisk og er ægte. Hvordan hver levering tager meget lang tid. Uanset hvad. Men jeg kan varmt anbefale at købe produts fra TradeInn

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk