`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Rotor

Rotor Inspider Kapic Aluminium Oval

  • Rotor Inspider Kapic Aluminium Oval
  • Rotor Inspider Kapic Aluminium Oval

Rotor Inspider Kapic Aluminium Oval

Produktbeskrivelse Rotor Inspider Kapic Aluminium Oval

INSpider er et powermeter til alle slags cykler, for alle slags cyklister. INspider er et let integreret edderkoppedrev, der leverer et pålideligt, alsidigt og avanceret wattmålesystem. Det er kompatibelt med vores Q RINGS®-ovale ringe og alle ROTOR-modulære krumtap, både 1x og 2x, Road og MTB-systemer.

INspider har et genopladeligt batteri med overtrukket elektronik og stærk forsegling for vandbestandighed for at måle strøm fra edderkoppen. Det samler kombinerede venstre højre-data til præcist at registrere effekt, kadens, TORQUE 360, Optimal Chainring Angle (OCA) & en anbefaling af Optimal Chainring Position (OCP). Vægt: 156 gram

Kort beskrivelse:
KAPIC er vores letteste og stiveste MTB crankset nogensinde inspireret af de 6 sejre fra ROTOR-atleter i det legendariske Cape Epic, vores mest succesrige MTB-race til dato.

KAPIC er udnævnt til ære for CAPe ePIC, det mest prestigefyldte marathon-etaperace, hvor verdens elitekørere foretager en kombination af grublerende klippestigninger, spektakulære skovklædte singletracks og spændende tekniske downhills.

KAPIC er designet til at spejle gepardens styrke, smidighed og hastighed. Den dristige æstetik inkluderer mejslede træk, og ikonografien symboliserer de geometriske mønstre i stammafrika.

KAPICs innovative modulære system giver dig mulighed for at vælge hver krankekomponent baseret på din unikke cykelopsætning og fysiske egenskaber. Den fås i både BOOST eller standardaksel, så den passer til forskellige rammestandarder.

Direkte monteringsteknologi har et proprietært spline-interface, der forbinder krankarmen, akslen og kædebåndet, hvilket gør det nemt at montere og adskille dit krumtaphus. Vælg den perfekte kædebåndstørrelse til hver tur, og fjern og monter let kædebånd med kun en bolt.

Når det kombineres med Q RINGS®, giver OCP-monteringsteknologi dig mulighed for at justere din Optimal Chainring Position (OCP) til trin i en grad for nøjagtigt at konfigurere din unikke OCP til at maksimere effektudgangen til din distinkte pedaleringstil.

KAPIC er udformet ved hjælp af ekspert CNC-processer og inkluderer vores Trinity Drilling System med tre indvendige huller fra aksel til pedal, hvilket giver den dobbelte fordel af en usædvanlig lys krumtap med overlegen stivhed til at håndtere de hårdeste af MTB-ruter.


Specifikationer:

Vægt: 170 mm længde 355 g
Størrelser: 165/170/175 mm
Spindel: 30 mm
Q-faktor: 170 mm boost
Kædelinje: 52,5 mm boost
Materiale: 6082 aluminiumslegering
Kompatibilitet: BB30 / Pressfit 30 / BSA / BB89 / BB92

Ovale halskæder:
Q RINGS® edderkoppefeste 110x4 oval ring er ideel til alle typer MTB-forhold og er kompatibel med vores INspider-effektmåler og alle ROTOR-modulære MTB-kranker.

Vægt (34t): 50 g
Kædelinje KAPIC med 141 aksel: 52mm
Chainline KAPIC Carbon med 135 aksel: 52mm

Rotor Inspider Kapic Aluminium Oval er det perfekte udstyr, for at nå dine cykel mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Potentiometre og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Cykeldele varer er på tilbud. Find dem i bikeinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra Rotor, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner Rotor Inspider Kapic Aluminium Oval

Direkte Mount
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk