`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Rudy project

Rudy project Boost 01

Rudy project Boost 01

Rudy project Boost 01

  • Rudy project Boost 01
  • Rudy project Boost 01
  • Rudy project Boost 01
  • Rudy project Boost 01
  • Rudy project Boost 01

Rudy Project Boost 01

Produktbeskrivelse Rudy project Boost 01

Funktioner:

Center Pressure Balance:

Konkurrerer med mindre pres.

Et af hjelmen vigtigste nye funktioner er dens forbedrede vægt balance. Halen blev forkortet og materiale tilføjes på forsiden (Dorsal Ridge) for at flytte centrum af trykket fremad.

Dette begrænser irriterende drejelig forårsaget af sidevind.

Custom fit:

Vores produkters legendariske pasform er frugten af ​​videnskabelige undersøgelser af det menneskelige hoved, design innovation og fremskridt i materialer og fremstillingsteknikker.

Vores banebrydende systemer er konstant opdateret og opgraderet til at garantere exceptionel indstillingsmuligheder og stabilitet.

Tilpasses Air Management:

Den menneskelige krop bruger energi på at køle sig selv. Rudy Project bruger aerodynamisk videnskab. Den Wing57 tidskørsel hjelm har et sæt af to modulære, aftageligt betræk, en lukket, en maske. Enten kan indsættes i den forreste udluftningsåbningen at regulere luftstrømmen, justere hjelmens aerodynamiske effektivitet ifølge miljøforhold og opretholde kroppens effektivitet.

Retningsbestemt Flow:

Formen på Wing57 giver alle fordelene ved NACA (National Advisory Committee for Aeronautics) fløj figurer og undgår at spilde den energi, der naturligt tabt i sønderrivende luften.

Dorsal Ridge:

Inspireret af hajer, kronen af ​​Wing57 enkeltstart hjelm konverterer sidelæns kræfter i fremdrift.

I tilfælde af sidevind det leverer alle fordelene ved en lang tailed hjelm uden de relative negative konsekvenser på forsiden.

I Mold:

Den kombinerede virkning af EPS struktur, polycarbonat shell og Exoskelet skaber modstand mod mekaniske virkning udøves af en virkning og spreder energien for at forhindre det i at blive overført til hovedet af rytteren iført hjelmen

Vortex Killer System:

Øg ventilationen. Øg performance.

Rudy Project designere har udtænkt en ny, proprietært luftstrøm kanalisering system, som øger i hjelm ventilation.

Videnskabeligt designet geometriske linier og sideåbninger aktivere Vortex Killer System til at omdirigere luftstrøm - den vigtigste årsag til friktion og ustabilitet - ud over den bageste del af hjelmen.

Luften skubbes ud nakke og skuldre med en anden sats og volumen i forhold til luften ankommer i den modsatte retning.


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Er du på udkig efter Rudy project Boost 01? Det er bikeinn mest solgte vare, din online cykel butik. Prisen er 183.99 $, i en begrænset periode! Hos bikeinn, får du flest fordele og finde mange flere Rudy project, til de bedste priser. Alle vores cykel vare, er kvalitet hele vejen.

Funktioner Rudy project Boost 01

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk