`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Rudy project

Rudy project Spectrum

Rudy project Spectrum

Rudy project Spectrum

Rudy project Spectrum

Rudy project Spectrum

  • Rudy project Spectrum
  • Rudy project Spectrum
  • Rudy project Spectrum
  • Rudy project Spectrum
  • Rudy project Spectrum
  • Rudy project Spectrum

Rudy Project Spectrum

Produktbeskrivelse Rudy project Spectrum

Spinshield blander kantet stilfuldt design med præstationsånd. Det sikrer ubegrænset øjenbeskyttelse og overlegen øjenkomfort, der kombinerer en bred omsluttet dyb horisontlinse, ultragreb-gummispidser og næsepuder, samtidig med at det sikrer en tæt stabil pasform takket være Pro Fit ergonomiske tempelgeometri. Spinshields prangende moderne sprog er beriget med chassisets originale farvede signaturstribe fra 1986, metalforstærkere og detaljer, der minder om vores karakteristiske præstationsarv.


Specifikationer:

Vægt: 230 g. | 8,1 oz
Certificeringer: CE / EN 1078, CPSC 12.03, AS / NZS 2063


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Ønsker du flere cykel varer fra Rudy project? Hos bikeinn, din online cykel butik, du har mulighed for at vælge imellem masser af cykel varer, og andet Rudy project Spectrum. Lige nu har vi Rudy project Spectrum på lager. Hos os har kunden altid ret og vi gør alt for at tilfredsstille dine behov for cykel udstyr.

Funktioner Rudy project Spectrum

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (6)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Rudy projektspektrum

-

Meget god hjelm passer meget godt og er meget behagelig.

Rudy-projektets spektrum

-

Perfekt størrelse til mig. Passer perfekt og meget behageligt. Farven matcher også godt. Generelt var produktet og servicen fremragende.

Ny hjelm

-

Har lige fået min nye hjelm og bar den ud på en tur samme dag. Efter justering af sidestropperne og derefter hakestroppen føltes det som om jeg kørte uden hjelm overhovedet. Efter 2 timer følte jeg, at jeg havde brugt denne hjelm i årevis. Jeg elsker opmærksomheden på detaljer, som Rudy Project har lagt i denne hjelm. Let at justere, og det er så let, at det virkelig føles som om du slet ikke har hjelm på .. Alt i alt 5 stjerner :: til pris, komfort og tilgængelighed .. enestående ......

Rudy-projektets spektrumhjelm

-

Meget flot og meget flot pasform! Jeg kan især godt lide pasformen, fordi fastholdelsessystemet passer hele vejen rundt om dit hoved. Det har også en justering til at bevæge skraldeskiven bag på hjelmen op og ned.

Rudy-projektets spektrum

-

Meget god hjelm passer meget godt og er meget behagelig, den har også reflekser på bagsiden for mere trafiksikkerhed

Sdgaggioli@gmail.com

-

fremragende produkt ... meget god opmærksomhed

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk