`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Rudy project

Rudy project Tralyx Impactx Photochromic

  • Rudy project Tralyx Impactx Photochromic
  • Rudy project Tralyx Impactx Photochromic

Rudy Project Tralyx Impactx Photochromic

Produktbeskrivelse Rudy project Tralyx Impactx Photochromic

Omdefinering af briller cykel teknologi:

Bogstaveligt modelleret af vinden, Tralyx omdefinerer toppen af ​​briller cykel-teknologi. Med sin helt ny geometri pakke, unik og stærk dynamisk design sprog.

PowerFlow-systemet:

Vents er videnskabeligt indarbejdet gennem hele chassiset at øge luftcirkulation samtidig sikre maksimal aerodynamisk effektivitet og uden at forstyrre vision.

Teknologi:

Justerbar Næsestykke: Justerbare næse stykker er fremragende komfortable og tilbyder en enestående pasform til enhver form for ansigt. Dette system kan også anvendes til at justere brillerne 'højde og deres afstand fra ansigtet for at forhindre dugdannelse.

Justerbare templer: Opret en fuldt tilpasset pasform og et perfekt greb. Blot anvende et let tryk for at justere disse terminaler i alle retninger.

Grilamid stel: Rudy Project bruger Grilamid, et chok resistente, allergivenlige, høj kvalitet, let termoplast for sin stabilitet, fleksibilitet og holdbarhed.

Kynetium: eksperter Rudy Projects har registreret denne magnesium, silicium og titan aerospace aluminium for at gøre ultralette, alsidige solbriller med en umiskendelig præstation.

Quick Change: En overlegen optik løsning til vejret ledelse.

Den registrerede Quick Change udskiftelige objektiver gør det nemt og hurtigt at skifte linser, der passer til alle lysforhold.

Sikkerhed Projekt: Vores produkter er designet til sport, indarbejde den nyeste teknologi og sikre en mageløs pasform.

Vi er forpligtet til at yde bedre sikkerhed gennem integrerede hængsler og bløde, termoplastiske elastomerer, der forhindrer skader i tilfælde af fald eller sammenstød.

Ultralight: Den ekstreme lethed af vores produkter er resultatet af en kombination af avanceret design teknologi og revolutionerende, eksklusive materialer.


Rudy project Tralyx Impactx Photochromic findes i forskelligere varianter, med forskellige muligheder. Find det du lige står og mangler nu, bestil det og modtag det i løbet af få dage. Udover det du finder i online cykel butikken, Rudy project Tralyx Impactx Photochromic lignende produkter. Vores udvalg i Solbriller produkter er kun det bedste, lige meget hvor hård din træning eller sport er.

Funktioner Rudy project Tralyx Impactx Photochromic

Alder
Glastype
Interval på beskyttelse
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Meget behagelig

-

Fremragende fotokromiske briller ændrer tone meget godt og meget behageligt, de glider ikke med sved og passer perfekt

Er dette en laser sort linse?

-

Jeg ved, det er impactx2 linse, men er det en sort linse eller laser sort?

vore eksperters svar

Hej, Det vil give Impactx misfarvet med sorte linser. Hilsen

Det er rart at se

-

Jeg rider på en masse sjov kan gøre.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk