`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Rudy project

Rudy project Tralyx

  • Rudy project Tralyx
  • Rudy project Tralyx
  • Rudy project Tralyx

Rudy Project Tralyx

Produktbeskrivelse Rudy project Tralyx

Omdefinering af briller cykel teknologi:

Bogstaveligt modelleret af vinden, Tralyx omdefinerer toppen af ​​briller cykel-teknologi. Med sin helt ny geometri pakke, unik og stærk dynamisk design sprog.

PowerFlow-systemet:

Vents er videnskabeligt indarbejdet gennem hele chassiset at øge luftcirkulation samtidig sikre maksimal aerodynamisk effektivitet og uden at forstyrre vision.

Teknologi:

Justerbar Næsestykke: Justerbare næse stykker er fremragende komfortable og tilbyder en enestående pasform til enhver form for ansigt. Dette system kan også anvendes til at justere brillerne 'højde og deres afstand fra ansigtet for at forhindre dugdannelse.

Justerbare templer: Opret en fuldt tilpasset pasform og et perfekt greb. Blot anvende et let tryk for at justere disse terminaler i alle retninger.

Grilamid stel: Rudy Project bruger Grilamid, et chok resistente, allergivenlige, høj kvalitet, let termoplast for sin stabilitet, fleksibilitet og holdbarhed.

Kynetium: eksperter Rudy Projects har registreret denne magnesium, silicium og titan aerospace aluminium for at gøre ultralette, alsidige solbriller med en umiskendelig præstation.

Quick Change: En overlegen optik løsning til vejret ledelse.

Den registrerede Quick Change udskiftelige objektiver gør det nemt og hurtigt at skifte linser, der passer til alle lysforhold.

Sikkerhed Projekt: Vores produkter er designet til sport, indarbejde den nyeste teknologi og sikre en mageløs pasform.

Vi er forpligtet til at yde bedre sikkerhed gennem integrerede hængsler og bløde, termoplastiske elastomerer, der forhindrer skader i tilfælde af fald eller sammenstød.

Ultralight: Den ekstreme lethed af vores produkter er resultatet af en kombination af avanceret design teknologi og revolutionerende, eksklusive materialer.


Vent ikke med at købe Rudy project Tralyx. Du kan finde al information på Rudy project Tralyx, du kan kontakte bikeinn via vores kontakt side. bikeinn tilbyder exclusive tilbud på Beskyttelser for cykel og andre fritidsaktiviteter. Vores Beskyttelser vil gøre dine daglige sports aktiviteter smertefri. Kig i vore store udvalg af Solbriller varer.

Funktioner Rudy project Tralyx

Kundeanmeldelser og spørgsmål (7)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Godt produkt og fremragende service

-

Godt mærke, godt produkt, super effektiv på de veje, som cyklister rejser. Leveringstjenesten var meget god i disse tider med pandemi.

Produktet blev beskattet med et beløb på 60%

-

Godnat min ordre 18072842 er afskåret fra at vente på en betaling, der er 60% af produktets værdi. Sporingskode LT232678346NL hvordan skal man fortsætte nu? Mister jeg mit produkt, som jeg har købt? Jeg ser frem til at returnere THYCIANO XIMENES.

Fotokromisk

-

Den fotokromiske linse kan bruges under forskellige forhold. Det er meget nyttigt!

Kvalitetsprodukt

-

Udstyret med høj komfort, meget velegnet til vandreture og løb

Perfekt

-

Jeg bruger dem til løb og cykling, og det glæder mig

Jeg anbefaler denne model

-

Jeg er meget tilfreds med mit køb, jeg kan godt lide brillerne, hurtig forsendelse og rettidig levering

Tralyx fotokromisk 2

-

Komfortabel og praktisk teknologi til sport.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk