`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Rudy project

Rudy project Wing57

  • Rudy project Wing57
  • Rudy project Wing57
  • Rudy project Wing57

Rudy Project Wing57

Produktbeskrivelse Rudy project Wing57

Rudy Project bliver klar til endnu engang revolutionere hjelmen markedet. For triathlon og tid forsøg entusiaster, her er deres nye meget innovative, teknologisk produkt, resultatet af en intensiv, koncentreret engineering forskningsprojekt udført i samarbejde med den amerikanske aerodynamik guru, John Cobb: Den Wing57 hjelmen.


THE EVOLUTION efter revolutionen:


Bygget på fundamentet af den succesfulde og prisvindende Wingspan (hjelmen mest båret af atleterne på verdens hårdeste triathlon løb i Kona Hawai i 2011 og 2012), Den Wing57 var vindtunnel testet og er hurtigere end nogen af ​​de bedste hjelme i sin kategori. Det kan også pege på uovertrufne patenterede funktioner, sin overlegne let og ekstraordinære beskyttelse arkitektur sammen med en smuk form faktor.


Aerodynamisk manipuleret af JOHN COBB:


Designet med den aide af legendariske aerodynamik guru John Cobb, har den nye Wing57 gennemgået en omfattende test vindtunnel for at blive den bedste TT hjelm på markedet. Gennem denne test, Rudy Project og Cobb udviklet et unikt hale geometri, der fungerer bedst for alle TT positioner og ryg profiler. Vist sig at slå ud mest konkurrerende aero hjelme i tid simuleringer, vil Wing57 være, uden tvivl, den bedste aero hjelm på markedet i hele triathlon og cykling verdener.


VORTEX KILLER SYSTEM:


En af de store gennembrud resultater fra videnskabelig kombinationen af ​​den overordnede hjelm design geometri og de to slidser; formålet er at hjælpe ved udretning af luftstrømmen over bagsiden af ​​hjelmen. For at hjælpe med at forvalte disse Vortex eddy lave trykpunkter, der skaber træk og ustabilitet, er luft ledes gennem et proprietært patenteret kanalsystem, over nakke og skulder områder med en anden hastighed eller volumen end den modkørende fri luft: vi kalder denne opfindelse Vortex Killer eller Air Fladjern System. Dette system gør det betydeligt mere ventilation inde i hjelmen: Air direktør skaber en høj / lavtryk område, på hver side, så luften kommer fra højre udluftning går til den modsatte side af direktøren og derefter strømmer ud. Og omvendt for den anden side. Acceleration af luft betyder mere ventilation til at hjælpe med sved fordampning (rytter køling).


Tilpasselig AIR MANAGEMENT:


Wing57 er udstyret med et sæt aftagelige, modulære Frem VENT covers, en lukkede og andre i en maske-konfiguration, som vil tillade dig at styre luftstrømmen inde i hjelmen. Du vil være i stand til at kontrollere ventilation og aerodynamiske effektivitet i henhold til de miljømæssige forhold og vedligeholde dine bodys efficiency.The LUKKET konfiguration giver den bedste aerodynamiske effektivitet, men den mindste ventilation. Dens anbefales til kort / mellemlang konkurrence, hvor timingen er konge.


NET konfiguration er et meget godt kompromis mellem ventilation og aerodynamik. Det lader luft gå gennem hullerne og køle temperaturen samtidig beskytte hovedet mod bugs og insekter. Det opretholder også en meget god aerodynamisk effektivitet.

Den åbne konfiguration er den bedste løsning for lange afstande, og for varmt vejr. Den maksimale ventilation er endeligt nødvendig for at holde cyklisten cool. På grund af den længere racing tid, en lavere temperatur opvejer have den? Max? aerodynamisk fordel, da det kan påvirke en racere evne til at konkurrere i det lange løb.


DORSAL RIDGE:


Inspireret af hajer, det Wing57 dorsale højderyg hjælper konvertere sidelæns kraft i en fremadrettet kraft, ligesom det var en lang tailed hjelm. Det giver mere overflade, når det er nødvendigt, som med en sidevind, mens det fortsat er lille til mindre frontareal effekt.


CENTER TRYK BALANCE:


Ved at reducere længden af ​​halen og ved tilsætning materiale på toppen (Dorsal Ridge), har vi flyttet trykcentret af hjelmen fremad for at bedste match med tyngdepunktet af brugerens? S hoved. Dette for en bedre vægt balance og for at undgå tvungen akse rotation på grund af sidevind kraft.


RETNINGSPEDAL FLOW:


Den nye udformning af denne hjelm giver alle fordelene ved en NACA fløj former (National Advisory Committee for Aeronautics), men undgå den naturlige vind tilpasse energiomkostninger for denne form selv på grund af sidevind.


Træk og vridningskræfter:


En lang tailed hjelm sikrer enestående effektivitet i tilfælde af modvind. I de fleste tilfælde er det dog de miljømæssige forhold er variable, under lange løb mod uret for eksempel, og ofte luften rammer hjelmen sideværts producere et sejl effekt jo større overfladen af ​​hjelmen pågældende, jo større effekt. Dette medfører utallige spændinger på nakkemusklerne for at bevare hovedet i samme position.


De optimalt mellemstore front og side sektioner, og det innovative korte tailed design af Wing57 reducerer vridninger og dermed træthed, og giver dig mulighed for at fokusere helt på sportslige præstationer.

Hvad mere er, Dorsal Ridge effektivt afleder luftstrømmen, formidle det på en sådan måde, at reducere modstanden at sende bevægelse, hvorved atleten til at gå hurtigere, med lavere energiforbrug.


JET STREAM:


Den Wing57 er udstyret med en ekstra og aftagelig magnetisk aerodynamisk hale, der kan føjes til Air direktør som sin udvidelse, forbedre sine præstationer afhængig rytter? S ryg og skuldre konfiguration.

Fladere form rytterne tilbage, jo større afstand mellem hjelmen hale og legemsoverfladen. Den aerodynamiske Halen er designet til at bygge bro mellem skallen af ​​hjelmen og flade formede rygge og øge Vortex Killer effekt. Dette resulterer i større aerodynamisk penetration og øget spredning af varm luft fra hovedet.


AFTAGELIG AERO OPTICAL SHIELD:


Det fuldt integrerede og fjernelse skjold vil sikre maksimeret beskyttelse og forbedrede aerodynamik samtidig fjerne irriterende genskin og træthed i øjnene. Visir Wing57 udgangspunkt i Rudy Project RP Optik avanceret polycarbonat teknologi, kombinerer forkant belægninger overlegen optisk beskyttelse mod skadelige UV-stråler minimerer belastning af øjnene.


SNUG WRAP SYSTEM:


Fra deres egne erfaringer på racerbaner, har Rudy Project ingeniører udviklet en genial løsning til at passe en hjelm på kortest mulig tid. De hjelm stropper er forankret direkte til ørepuder, så hjelmen sættes på med et enkelt, øjeblikkelig bevægelse.

De ørepuder er lavet af antibakterielt materiale med polstret ergonomiske puder designet til at formidle luftstrømmene og støj udefra.


RACE SIMULATION TEST:


Wing57 er udviklet og testet i Pininfarina avancerede vindtunnel, drage fuld fordel af erfaringerne fra aerodynamik guru John Cobb og Rudy Project ingeniør team.


Data ekstrapoleres ved hjælp af de mest avancerede matematiske modeller har demonstreret enestående aerodynamiske effektivitet Wing57. Resultaterne af en sammenligning med førende rivaliserende hjelme, opnået ved at måle modstanden i et repræsentativt udsnit af racere med forskelligt formede rygge og forskellige vind drejningsvinkler, har vist, at Wing57 at være hjelmen med den bedste aerodynamik.

Eksempel på en af ​​de mange simuleringer udført, hvori der holdes tre centrale variabler konstant:

samme racer, samme effekt anvendt samme frontal luft indvirkning ved 0 °.


Simulering af en 40K TT løb som repræsenteret ved en ret typisk aldersgruppe triatlet med højde på 5? 10? (178cm) størrelse og vægt af 185 £ (84 kg) som gennemsnit 320 watt (power niveau, der er velegnet til den type person).


Testet og godkendt af PRO ATLETER Worldwide:


Den Wing57 hjelmen er i øjeblikket i at blive brugt af Cannondale Pro Cycling Team mestre, der ledsager dem i deres talrige succeser.

Wing57 er enkeltstart hjelm bæres af de førende internationale triathlon atleter, såsom Pete Jacobs (Ironman verdensmester 2012), Timo Bracht, Yvonne Van Vlerken, Camilla Pedersen og mange flere.

Vinderne valg til rekord ydeevne.


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Rudy project Wing57 har 100% tilfredsheds pris garanti, så hvis du ikke er tilfreds med dine Rudy project Wing57, købt hos bikeinn. Dog kun indenfor 30 dage, efter modtagelsen. Du kan også kigge i vores online cykel butik, hvor du kan finde masser af varer fra Rudy project, færdiggør din ordrer af cykel varer, altid til de bedste priser.

Funktioner Rudy project Wing57

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Rudy projekt wing57

-

God hjelm, lys og god pasform.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk