`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Rudy project

Rudy project Wingspan

  • Rudy project Wingspan
  • Rudy project Wingspan

Rudy Project Wingspan

Produktbeskrivelse Rudy project Wingspan

Vingefang er den mest aerodynamiske og alsidige enkeltstart, triathlon og ironman hjelm. Det er resultatet af de maksimale niveauer for forskning og udvikling, brug af avancerede materialer og teknologi, omhyggelige opmærksomhed på detaljer.


Vingefang fremkalder energi og frihed søgning som, oversat til det sprog, sport, svarer til hastighed og lethed. Designet til tiden forsøg konkurrencer, er denne hjelm kendetegnet ved en indesluttet og strømlinet form og har store ventilationsåbninger, der favoriserer en konstant luftcirkulation uden at skade de overordnede aerodynamik.


Custom fit:


Vores produkter 'legendariske pasform er frugten af ​​videnskabelige undersøgelser af det menneskelige hoved, design innovation og fremskridt i materialer og fremstillingsteknikker. Vores banebrydende systemer er konstant opdateret og opgraderet til at garantere exceptionel indstillingsmuligheder og stabilitet.

Tilpasselig Air Management


Den menneskelige krop bruger energi til at køle sig selv. Rudy Project bruger aerodynamisk videnskab. Den Wing57 tidskørsel hjelm har et sæt af to modulære, aftageligt betræk, en lukket, en maske. Enten kan indsættes i den forreste udluftningsåbning at regulere luftstrømmen, justere hjelmens aerodynamiske effektivitet ifølge miljøforhold og opretholde kroppens effektivitet.


I Mold:


Den kombinerede virkning af EPS struktur, polycarbonat shell og Exoskelet skaber modstand mod mekaniske virkning udøves af en indvirkning, og spreder energien for at forhindre det i at blive overført til lederen af ​​rytteren bære hjelmen


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Velkommen til vores Rudy project Wingspan specielle tilbud. Hos bikeinn, finder du ikke blot cykel udstyr, til de bedste priser, men du får også ekspert information på cykel produkter. Priserne er altid up-to-date og der findes masser af filtre til at søge med, så du hurtigt finde de rigtige Hjelme.

Funktioner Rudy project Wingspan

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

-

Jeg er interesseret i Rudy Project Wingspan. Er denne hjelm kommer med en visir? Hvis det er tilfældet er ekstra visirer til rådighed, og hvordan er de faste, magnet / skruer, osv Et hurtigt svar ville være værdsat. Mange tak

vore eksperters svar

Hej, desværre visiret er ikke inkluderet i denne model. Hilsen

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk