`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Santini

Santini Alba

Santini Alba

  • Santini Alba
  • Santini Alba
  • Santini Alba

Santini Alba

Produktbeskrivelse Santini Alba

Anatomisk cut shorts til damer i indendørs stof (91% polyester, 9% elastan).

Blødt elastisk bånd på talje og ben.

Pro Grace Bombe.

Ideel til Spinning! Funktioner: Indendørs stof Pro Grace Bomuld Blød Elastisk Tape Tilgængelig I BlackTechnology: Temperaturstyring Flexi Egenskaber Kvinder CutPro Grace: Udviklet til perfekt at følge konturerne af kvindelig anatomi, Pro Grace er ideel til enhver cykelaktivitet, både indendørs og udendørs.

De mange tæthedsskumlag er undersøgt for at tilbyde progressiv stødabsorption, højere i området i kontakt med sadlen og sænke på ydersiden.

Den antibakterielle mikrofiber, den manglende syning i kontakt med huden og de anatomiske vinger, sikrer maksimal komfort på sadlen.

For en fantastisk præstation uden kompromis med nåde og kvindelighed.Er du på udkig efter Santini Alba? Det findes på lager hos bikeinn, din online cykel butik. Hos bikeinn kan du altid finde cykel, masser af udstyr fra Santini. Skynd dig at købe Santini Alba, kun nogle få klik og det er dit. Udforsk bikeinn´s store sortiment af cykel.

Klik på det følgende link for at få mere information omkring:

Specifikationer

Funktioner Santini Alba

Køn
Længde
Seler
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Perfekt på vejen

-

shorts af god kvalitet, et bælte, der ikke så størrelsen. Størrelseskortet hjalp mig virkelig, at huden er af god kvalitet, men efter 2 timers VTC på kaotiske stier er fronten af huden ikke nok. er virkelig lavet til vejen på korte eller mellemstore udflugter

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk