`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Santini

Santini Alba

Santini Alba

  • Santini Alba
  • Santini Alba
  • Santini Alba

Santini Alba

Produktbeskrivelse Santini Alba

Anatomisk cut shorts til damer i indendørs stof (91% polyester, 9% elastan).

Blødt elastisk bånd på talje og ben.

Pro Grace Bombe.

Ideel til Spinning! Funktioner: Indendørs stof Pro Grace Bomuld Blød Elastisk Tape Tilgængelig I BlackTechnology: Temperaturstyring Flexi Egenskaber Kvinder CutPro Grace: Udviklet til perfekt at følge konturerne af kvindelig anatomi, Pro Grace er ideel til enhver cykelaktivitet, både indendørs og udendørs.

De mange tæthedsskumlag er undersøgt for at tilbyde progressiv stødabsorption, højere i området i kontakt med sadlen og sænke på ydersiden.

Den antibakterielle mikrofiber, den manglende syning i kontakt med huden og de anatomiske vinger, sikrer maksimal komfort på sadlen.

For en fantastisk præstation uden kompromis med nåde og kvindelighed.Santini Alba har officiel fabriksgaranti fra Santini. Som en official Santini forhandler, alle cykel produkter, har to års fabriksgaranti. Hos bikeinn, vælger vi kun kvalitets Dametøj produkter, der vil give dig den bedste oplevelse. Vi har mange forskellige varer indenfor Culotte der giver dig lyst til at dyrke endnu mere sport.

Funktioner Santini Alba

Funktioner
Længde
Seler
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (11)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Det passer perfekt

-

Alba shorts fra Santini har et perfekt forhold mellem pris og kvalitet, det er ikke til meget lange ruter, men til en medium daglig træning er det perfekt. Derudover er lycraen stærk, og benets finish er meget behagelig. Og derudover er den blå farve meget smuk.

Dejligt og behageligt

-

Meget godt produkt. Anbefales til korte udflugter.

Dejlig pasform

-

Også meget flot omkring benene. Super pasform også på grund af behagelig linning. Mange andre mærker er ofte for lange og smørede omkring låret, denne fra Santini er lidt kortere og passer godt.

Santini-shorts

-

Størrelsen på siden var meget hjælpsom, da det for produktet er en culotte af meget god kvalitet, det føles godt og er meget behageligt.

Dejligt til korte afslappede rynker

-

Som ethvert santini-produkt, meget god kvalitet, en størrelse op, så er min sædvanlige størrelse perfekt pasform (jeg bærer x'er i alt, men i cykeltøj og især santini tager jeg) og jeg elsker farven. Bemærk, at denne smekke er polstret med kun skum, markeret anbefalet brugstid er 3 timer. Det er til korte afslappede rynker.

Godt produkt

-

Culottes i god kvalitet til mellemstore udflugter. Du har intet ubehag i de følgende dage, hvis du vender tilbage for at komme på cyklen.

Dejlig og behagelig

-

De har det godt, de er komfortable og smukke. De skærer godt

Matlles d'entrenament molt cómodes i pràctiques

-

Matlles-mærket Adidas i sort farve fra tall alt, bekvemme bekvemmeligheder og øvelser til træning og sportsudøvelse. Komfortabelt, resistent og kvalitativt materiale.

Produkt

-

Super komfortabel, størrelsesguide var hjælpsom, så den passer perfekt, flot på huden

Santini er altid pålidelig

-

føles så fast men behagelig. materal er lidt tyk, så det kan føles varmt om sommeren.

Perfekt på vejen

-

shorts af god kvalitet, et bælte, der ikke så størrelsen. Størrelseskortet hjalp mig virkelig, at huden er af god kvalitet, men efter 2 timers VTC på kaotiske stier er fronten af huden ikke nok. er virkelig lavet til vejen på korte eller mellemstore udflugter

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk