`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Santini

Santini Blast Toe Covers

  • Santini Blast Toe Covers
  • Santini Blast Toe Covers

Santini Blast Toe Covers

Produktbeskrivelse Santini Blast Toe Covers

De BLAST neopren tåbeklædninger er gode til at holde fødderne varme. De er lette at påføre og fjerne. Neoprenstoffet strækker sig rundt om skoen og dækker skonets forende, som er det mest udsatte område for vindafkøling. De passer til alle cykelsko og kan let opbevares i lommen. De reflekterende indsatser gør dem sikre at køre i mørke.


Teknologi:

ÅNDEDRAG:
BALANCE:
VAND:
VIND:


Ved du hvilke egenskaber der gør Santini Blast Toe Covers til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Santini Blast Toe Covers, har vi det på lager i vores online bikeinn butik. På grund af vores store udvalg i Skodækken afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de cykel, du er på udkig efter. Køb hos bikeinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk