`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Santini

Santini Duello Eroica

Santini Duello Eroica

Santini Duello Eroica

  • Santini Duello Eroica
  • Santini Duello Eroica
  • Santini Duello Eroica
  • Santini Duello Eroica

Santini Duello Eroica

Produktbeskrivelse Santini Duello Eroica

Kortærmet strikket uldjersey, der giver dig den retro følelse. I mørkeblå og Bordeaux for at understrege de jordiske toner, hvorfra L'Eroica først blev inspireret. Autentisk kontrasterer den dybe tone i en toscansk nattehimmel med den af sin aromatiske vin. Afsluttet med en stilfuld metalring lynlås.

Er du på udkig Santini Duello Eroica? Hos bikeinn finder du altid Cykeltrøjer, fra de bedste mærker, det kunne være fra Santini, et af de bedste og med garanti god kvalitet. Vent ikke med at købe dit nye udstyr, fra cykel butikken.

Funktioner Santini Duello Eroica

Udstyrstype
Ærmelængde
Lynlås længde
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Konsultation

-

godmorgen, hvis størrelsen ikke passer, da det er en model med en særlig snit. Kan du vende tilbage? og de har en matchende culotte. Mange tak og beklager ulejligheden.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk