`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Santini

Santini Km0

Santini Km0

Santini Km0

  • Santini Km0
  • Santini Km0
  • Santini Km0
  • Santini Km0
  • Santini Km0

Santini Km0

Produktbeskrivelse Santini Km0

Vores koncept til 2019 kilometro CERO jersey var at pare ned alle grafiske elementer og fokusere på at skabe et super rent, symbolsk design. Vedligeholdelse af kilómetro CERO-ordmærket med sit direkte link til Puerta del Sol-torvet tog vi de spanske flags særprægede og gule farver og skabte en simpel blokgradient, der skubbede fokuset mod designet direkte mod Spanien, dets hovedstad byen og Vuelta's betydning og skønhed.

Hvis du er på udkig efter Santini Km0, er heldet med dig. I vores cykel butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal bikeinn butik. Skynd dig, bestil dine Herretøj med det samme. bikeinn tilbyder et kæmpe udvalg i Cykeltrøjer, til alt slags sport. Vores Cykeltrøjer er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Det bedste!

-

Jeg købte cykeltøj for første gang. Jeg blev fan af Santini-tøj.

Spektakulær trøje

-

Spektakulær trøje med vores spanske flag. Det er perfekt, og det er spektakulært.

Dejlig trøje

-

Mine første indtryk efter kun 2 rides i denne trøje er, at den er godt lavet og pænt stylet. Jeg kan godt lide de små reflekterende strimler bagpå siderne og de stramme lommer. Det er bestemt en stram race fit - Jeg er omkring 178 cm / 70 kg og bestilte en L. Trøjen ser flot ud, især parret med de matchende sokker, og jeg modtog komplimenter for det nye sæt, der ser skarpt ud. Den eneste anden ting at tilføje er, at det er en let sommertrøje, der er beregnet til at gå hurtigt.

Fremragende produkt

-

Fremragende produkt, perfekt pasform i Santini-kvalitet. Leveringstiden overskredet mine forventninger !!

Ensartet

-

Selvom de sendte ham en større størrelse, passede det mig godt, det føles godt og af god kvalitet

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk