`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Santini

Santini La Maglia Nera 2019

Santini La Maglia Nera 2019

Santini La Maglia Nera 2019

  • Santini La Maglia Nera 2019
  • Santini La Maglia Nera 2019
  • Santini La Maglia Nera 2019
  • Santini La Maglia Nera 2019

Santini La Maglia Nera 2019

Produktbeskrivelse Santini La Maglia Nera 2019

Maglia nera 2019 bib shorts med farvede meshbøjler, elastisk og utroligt åndbar, perfekt til at matche alle de andre beklædningsgenstande, der er en del af linjen dedikeret til den legendariske symboltrøje af den sidste løber i den generelle rangordning. Med anatomisk snit har de den innovative gitevo-skind, der er lavet i antibakteriel fiber og med en twist-gelkerne, der altid kan komme tilbage i den oprindelige form selv efter lange timer på sadlen. perfekt til at give dig den komfort, du leder efter, når du kører, samt at beskytte de mest følsomme dele og lade dig koncentrere dig fuldt ud om din ydeevne over lange afstande. Med silikone greb i bunden af benet for at holde shortsen i perfekt position, mens du pedalerer, er denne bib shorts præget af det rå stykke på benet.

Er du på udkig efter Santini La Maglia Nera 2019? Alle Santini er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos Santini La Maglia Nera 2019 og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos bikeinn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i cykel udstyr, lige det du står og mangler.

Funktioner Santini La Maglia Nera 2019

Køn
Alder
Udstyrstype
Længde
Begivenheder
Seler
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

God pris

-

God pris

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk