`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Santini

Santini La Maglia Nera 2019

Santini La Maglia Nera 2019

Santini La Maglia Nera 2019

  • Santini La Maglia Nera 2019
  • Santini La Maglia Nera 2019
  • Santini La Maglia Nera 2019
  • Santini La Maglia Nera 2019
  • Santini La Maglia Nera 2019

Santini La Maglia Nera 2019

Produktbeskrivelse Santini La Maglia Nera 2019

Maglia nera 2019 bib shorts med farvede meshbøjler, elastisk og utroligt åndbar, perfekt til at matche alle de andre beklædningsgenstande, der er en del af linjen dedikeret til den legendariske symboltrøje af den sidste løber i den generelle rangordning. Med anatomisk snit har de den innovative gitevo-skind, der er lavet i antibakteriel fiber og med en twist-gelkerne, der altid kan komme tilbage i den oprindelige form selv efter lange timer på sadlen. perfekt til at give dig den komfort, du leder efter, når du kører, samt at beskytte de mest følsomme dele og lade dig koncentrere dig fuldt ud om din ydeevne over lange afstande. Med silikone greb i bunden af benet for at holde shortsen i perfekt position, mens du pedalerer, er denne bib shorts præget af det rå stykke på benet.

Du kan også finde Santini La Maglia Nera 2019 i vores Herretøj kategori, fra din online cykel butik, eller hvad med Officielt udstyr. Vi har også mange andre ting fra Santini, hos bikeinn, har vi et kæmpe udvalg af cykel varer, som måske er noget for dig. Santini er fokuseret på at tænke i nye baner og forbedre cykel, både for begyndere og øvede, til en lav pris.

Funktioner Santini La Maglia Nera 2019

professionelle hold
Længde
Produkttype
Seler
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Santini culottes

-

Molt còmodes, amb en disseny molt xulo og levering molt hurtigt.

Bedste smæk

-

Bedste smæk

Bedste smæk

-

Bedste hagesmække, jeg har brugt til langdistanceture

God pris

-

God pris

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk