`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Santini

Santini La Maglia Nera 2019

Santini La Maglia Nera 2019

Santini La Maglia Nera 2019

  • Santini La Maglia Nera 2019
  • Santini La Maglia Nera 2019
  • Santini La Maglia Nera 2019
  • Santini La Maglia Nera 2019

Santini La Maglia Nera 2019

Produktbeskrivelse Santini La Maglia Nera 2019

Vi laver vores MAGLIA NERA 2019 t-shirt med et blødt og yderst komfortabelt blandet bomuldsstof til en afslappet, men skræddersyet pasform. Designet er kendetegnet ved nuancer af lyserød og sort fusion i et utroligt mønster. Under venstre kiste er der ordene L'arte di perdere (kunsten at miste), med angivelse af rytternes mission om at vinde Maglia Nera.

Vores Santini La Maglia Nera 2019 er med garanti de originale Santini. Hvis du handler hos cykel, vil du modtage dine Santini La Maglia Nera 2019, hjemme hos dig selv, på få dage. Varen er på lager og prisen er kun 24.49 $. skynd dig at udnytte denne mulighed!

Funktioner Santini La Maglia Nera 2019

professionelle hold
Typer af ærmer
Produkttype
Lynlås længde
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Santini la maglia nera xl

-

Designet af en dejlig T-shirt, super let og ikke for tykt stof giver en behagelig pasform på huden. For mænd med mave, som mig, er denne skjorte temmelig uegnet. Mine målinger er 187 cm med en vægt på 106 kg.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk