`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Santini

Santini La Vuelta 2018 Andorra

Santini La Vuelta 2018 Andorra

Santini La Vuelta 2018 Andorra

  • Santini La Vuelta 2018 Andorra
  • Santini La Vuelta 2018 Andorra
  • Santini La Vuelta 2018 Andorra
  • Santini La Vuelta 2018 Andorra

Santini La Vuelta 2018 Andorra

Produktbeskrivelse Santini La Vuelta 2018 Andorra

Vores ANDORRA-trøje tager inspiration fra Andorras scenekonkurrence (og selvfølgelig fra terrænet rundt Andorra), med seks hårde klatrer. Grafikken er lavet med gentagne små bjerge, mens farvepalet, der karakteriserer trøjen, er en blanding af mørkegrå, der afspejler skifer og granit i området og de dristige primære farver på det spanske nationale flag.

Denne jersey lavet til lejligheden er præget af tilstedeværelse af en øvelse lang omvendt lynlås og en komfortabel og rummelig tredobbelt ryglomme. Med ryg i Shantung stof, utrolig elastisk og front lavet af Think Opaco stof, der garanterer perfekt åndbarhed. Med røde ærmer i BodyFit stof til perfekt pasform og specialmærket La Vuelta trykt på højre ærmer og på sidebåndet.


Santini La Vuelta 2018 Andorra vil fuldende dit cykel udstyr. I vores online butik bikeinn, får du flest fordele. Så bestil nu, hos bikeinn og modtag dine varer inden for få dage, direkte hjemme hos dig. Find selv mere i online cykel butik, Du kan blandt andet finde cykel udstyr, som passer til Santini La Vuelta 2018 Andorra.

Funktioner Santini La Vuelta 2018 Andorra

Køn
Udstyrstype
Typer af ærmer
Begivenheder
Lynlås længde
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (7)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Maksimal kvalitet

-

Meget glad for den høje kvalitet af cut og stoffer af den nyeste teknologi. Heldigvis vidste jeg mærket og bestilte størrelse L (jeg er M), fordi i Santini-webstedet viser, at disse beklædningsgenstande er Super Fit og de er virkelig ret stramme (især ls ærmer, en vidunderlig pasform men ret stram)

Fantastisk til sommeren

-

komfortabel

Fantastisk til sommeren

-

stor prodakt

Maillot santini

-

Kvalitet og komfort med to størrelser mere

Jeg kunne godt lide meget

-

Jeg har altid ønsket et af dette mærke og jeg er ikke forkert det er fremragende, jeg er meget tilfreds

Santini perfektion nedskæringer, nedstigning forsendelseshastighed

-

Ligesom enhver anden Santini jersey, smuk pro / race passer og sand til størrelse. La Vuelta linje er fantastisk, hvis du er ligeglad med pasform og udseende.

Komfortabel gel, afstande forsendelseshastighed

-

Geler i håndfladen er tynde, men har nok polstring til komfort på håndtagene med lettere bånd. Elsk det nej-armbåndsbygning gør det mindre irriterende at bære dem længere og længere.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk