`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Santini

Santini La Vuelta 2018 Andorra

Santini La Vuelta 2018 Andorra

Santini La Vuelta 2018 Andorra

  • Santini La Vuelta 2018 Andorra
  • Santini La Vuelta 2018 Andorra
  • Santini La Vuelta 2018 Andorra
  • Santini La Vuelta 2018 Andorra

Santini La Vuelta 2018 Andorra

Produktbeskrivelse Santini La Vuelta 2018 Andorra

Vores ANDORRA-trøje tager inspiration fra Andorras scenekonkurrence (og selvfølgelig fra terrænet rundt Andorra), med seks hårde klatrer. Grafikken er lavet med gentagne små bjerge, mens farvepalet, der karakteriserer trøjen, er en blanding af mørkegrå, der afspejler skifer og granit i området og de dristige primære farver på det spanske nationale flag.

Denne jersey lavet til lejligheden er præget af tilstedeværelse af en øvelse lang omvendt lynlås og en komfortabel og rummelig tredobbelt ryglomme. Med ryg i Shantung stof, utrolig elastisk og front lavet af Think Opaco stof, der garanterer perfekt åndbarhed. Med røde ærmer i BodyFit stof til perfekt pasform og specialmærket La Vuelta trykt på højre ærmer og på sidebåndet.


Kigger du efter Santini La Vuelta 2018 Andorra, eller andre cykel varer, der kommer fra Santini, kig i Herretøj afdelingen og Officielt udstyr kataloget. Udover de gode priser hos bikeinn butikken, din online cykel butik. Kan du også være med i det kæmpe sports fællesskab, hvor du kan læse eller dele dine egne anmeldelser af sport, træning, og fitness!

Funktioner Santini La Vuelta 2018 Andorra

professionelle hold
Typer af ærmer
Produkttype
Lynlås længde
Seler
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (6)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Top kvalitet

-

Produkt af fremragende kvalitet. Meget cool, ultrahurtig tørring og ærmerne bevæger sig slet ikke. Også den lave hals er fin. Jeg vil bestemt købe dette brand igen i stedet for Castelli

Bedste kvalitet fra santini!

-

Trøje i god kvalitet med en meget god handel!

Maksimal kvalitet

-

Meget glad for den høje kvalitet af cut og stoffer af den nyeste teknologi. Heldigvis vidste jeg mærket og bestilte størrelse L (jeg er M), fordi i Santini-webstedet viser, at disse beklædningsgenstande er Super Fit og de er virkelig ret stramme (især ls ærmer, en vidunderlig pasform men ret stram)

Maillot santini

-

Kvalitet og komfort med to størrelser mere

Jeg kunne godt lide meget

-

Jeg har altid ønsket et af dette mærke og jeg er ikke forkert det er fremragende, jeg er meget tilfreds

Santini perfektion nedskæringer, nedstigning forsendelseshastighed

-

Ligesom enhver anden Santini jersey, smuk pro / race passer og sand til størrelse. La Vuelta linje er fantastisk, hvis du er ligeglad med pasform og udseende.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk