`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Santini

Santini La Vuelta 2018 Pais Vasco

Santini La Vuelta 2018 Pais Vasco

Santini La Vuelta 2018 Pais Vasco

  • Santini La Vuelta 2018 Pais Vasco
  • Santini La Vuelta 2018 Pais Vasco
  • Santini La Vuelta 2018 Pais Vasco
  • Santini La Vuelta 2018 Pais Vasco

Santini La Vuelta 2018 Pais Vasco

Produktbeskrivelse Santini La Vuelta 2018 Pais Vasco

Bib Shorts Med Farvet Mesh Braces, Gitevo Bomuld Og Grip På Bunden Af Benet.

Lavet med Vasco Design, de er perfekte til at afslutte dit udseende med de andre beklædningsgenstande af den specielle dedikerede linje.

.

Den innovative Gitevo-skind, der er lavet i antibakteriel fiber og med en twist-gel-kerne, er i stand til altid at komme tilbage til den oprindelige form, selv efter lange timer på sadlen, er det perfekte til at give dig den komfort, du leder efter, når du rider Beskytte de mest følsomme dele og lad dig koncentrere dig fuldt ud på din ydeevne over lange afstande.

Med silikonehåndtag på bunden af ​​benet for at holde shortsen i perfekt position, mens du pedalerer, er disse bikeshorts karakteriseret ved det rå skåret på benet.Udforsk alle Herretøj varer, som du kan finde hos bikeinn, det kunne være Santini La Vuelta 2018 Pais Vasco. køb dine nu Santini La Vuelta 2018 Pais Vasco og spar penge på Officielt udstyr produkter. Udover den gode kvalitet der altid er forbundet med Santini, du vil blive glad for dit køb. Ved du at vi har Santini La Vuelta 2018 Pais Vasco. Hos cykel? Tak til bikeinn, du kan nu se et kæmpe udvalg af Herretøj, til alt tænkelig sport.

Funktioner Santini La Vuelta 2018 Pais Vasco

professionelle hold
Længde
Produkttype
Seler
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk